Home Sport Gorgon uoči Istre 1961: Treba ostati miran i odigrati pametno

Gorgon uoči Istre 1961: Treba ostati miran i odigrati pametno

332
0

Nogometaši Rijeke u utorak (Stadion Aldo Drosina, 20 sati) gostuju kod Istre 1961 u utakmici 30. kola Hrvatski telekom Prve lige. Nakon poraza od Rudeša, Rijeku ponovo očekuje neugodno gostovanje kod pulskog sastava koji se također bori za ostanak u ligi.

– Uvijek su emocije dosta potencirane pred svaki derbi. Ovo je derbi regije, utakmice koje su uvijek bile neizvjesne bez obzira na sastave. Nas još peče zadnja utakmica u Puli. Nekad je dobro kada utakmice dolaze jedna za drugom i možeš brzo zaboraviti ako si nešto loše napravio, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, u najavi utakmice u Puli.

– Jasno nam je da nismo bili dobri u Kranjčevićevoj i pred utakmicu protiv Istre imamo puno problema. Istra je ekipa slična Rudešu, puno agresije i želje u borbi za ostanak.

Alexander Gorgon najavio je utakmicu

– Za nas je uvijek bilo teško igrati kod Istre 1961. To je derbi, bit će puno emocija, treba ostati miran i igrati pametno. Svi znamo da zadnja utakmica nije prošla kako smo htjeli. To je prošlost, treba krenuti prema naprijed, ustvrdio je Alexander Gorgon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here