Home Vijesti Grabovac i Dujmović u borbi za Radio Trsat?

Grabovac i Dujmović u borbi za Radio Trsat?

215
12

Kako saznaje portal R1 vlasniku koncesije Radio Trsata Tihomiru Dujmoviću ‘klima’ se koncesija budući se pojavio izravni protivnik koji konkurira na novom natječaju raspisanom nakon isteka četverogodišnje koncesije. Riječ je o Nikši Grabovcu, vlasniku RiTV-a i glasnogovorniku riječkog HDZ-a koji je do sada surađivao s Radio Trsatom prenoseći njegov program u noćnom programu RiTV-a. Za razliku od Grabovca koji je deklarirani HDZ-ovac i sljedbenik Sanaderove struje, Dujmovića se politički smješta u ekstremniju desnicu odakle dolazi većina vlasnika radio stanica još iz vremena dok je dodjela radijskih i TV koncesija bila pod apsolutnom kontrolom Ivića Pašalića.

Inače, kako saznaju u R-1, u vlasništvo Svid radija, uz Dujmovićevog igrača Marka Franjića koji ima 50% udjela, u vlasništvo je ušla još jedna javnosti nepoznata osoba. Navodno je riječ o poduzetniku iz Zagreba koji vodi jednu od zagrebačkih auto-kuća. (rd)

Previous articleKoncert za Svid radio 3. prosinca?
Next articleLjubičić: Mogu se vratiti na vrh

12 COMMENTS

 1. ej,znate li da se ekipa Svida u petak posorala na radiju? sta o tome nitko ne pise? prica se da Marin nema potporu starih svidovaca jer da i oni vide kako je zabrijao.

 2. pozz svima. zasto nitko nema muda reci kako je Svid bio u rukama HDZ-ovaca? i to je jedina istina. a sad tu nesto muljate. svi ste isti. bljak.fuj.

 3. Neznam od kud Kiki te informacije, ali mi se nismo pošorali, jako smo složni i nitko tu nije zabrijao, jer nam je Trsat uništio radio.
  Jedini koji su se skoro pošorali u petak su Mance i novinar Novog Lista Srđan Brajčić na tribini u KUNS-u oko pitanja Palacha.

 4. Na rijekadanas.com si Kika, a na http://www.r-1.hr si Branka. Možda su se Kika i Branka potukle, ekipa Svida sigurno nije. Koji su to stari svidovci čiju potporu Marin nema? Oni koji sad rade na radio trsatu? uglavnom čista podmetanja da se makne fokus sa prljavština koje čini radio trsat negdje drugdje. ali prozreo vas je cijeli grad. a grad pamti.

 5. Daj ti balabala … ne brij toliko i odi radi nešto. Ovaj grad i njegovi građani imaju većih briga, nego šta je hrpica isfrustriranih Svidovaca. A vaši učestali napadi na RT najbolja su vam obrana od problema koje ste si unutar vlastitog radija sami uzrokovali.

 6. vidim da se ovdje podmeću nekakva trula jaja svidovcima, ko što bi htjeli pa i vi se hdz, pa tučete se, pa vlasnici su vam hdz-ovci pa nekakvi linkovi ko je vlasnik 1 pa vlasnik 2 pa link ko graad je malo pomogao a ono PGŽ dijeli novac svim radio stanicama a svidu i nije neki iznos, veći je primorskom i trsatu. dakle neko tendeciozno tu muti ali loše što je najgore od svega.
  najbitnije je da su ljudi slušatelji i svi ostali shvatili o čemu se radi. nikakve maše i slični to nemogu promijeniti.

 7. Nitko ništa ne muti, postoji povijest i činjenice bez obzira na situaciju. Kako je trenutno aktualno ono što je, poslao sam par linkova, koji ne pokazuju ništa drugo nego tko je vlasnik, što su vlasnici dužni objaviti u NN te odkuda medjima dolazi jedan dio sredstava u ovom slučaju PGŽ i fond za pluralizam. Što se tiče tračeva te svih mržnja proteklih dana to je valjda tako, ljutio sam se i ja još davno pa nikom ništa.
  Takodjer radi se o tome da osim sudionika u potezanju konopa postoje i oni koji ponekad gledaju pa ako si zabrijao evo i druga strana, ali to si već saznao kao i o političkim strujama kamo god.

  http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/353739.html
  http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/1821892.html

  odnosno koncesija ostvarena 2005. prema javnom natječaju br 01/05 od 19.04.2005.

  http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/347231.html

  Takodjer adresa za sva programska previjanja je http://www.e-mediji.hr , tehnički i prostorni preduvjeti http://www.hakom.hr

  Kako sumnjam da ćeš tamo pisati onda lijepo po pivo i navijaj za “svoje” ako osjećaš da je to to.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here