Home Vijesti Grad Rijeka odustao od klizališta

Grad Rijeka odustao od klizališta

1203
4

Grad Rijeka ove godine odrekao se organiziranja domjenaka koji su uvijek obilježavali kraj godine, a ove zime građani neće imati priliku klizati na Gatu Karoline Riječke. Smanjenjem proračuna rebalansom u rujnu, Grad se “odrekao” cca 400.000 kuna troškova za postavljanje šatora i svih radova vezanih uz to. Kako nema zainteresiranih poduzetnika koji bi te novce izdvojili ove godine i postavili šator o svojem trošku pa tako osigurao klizalište tijekom dijela prosinca, siječnja i veljače, od klizališta se odustalo.

Čini se kako će klizalište najviše nedostajati najmlađima koji bi iz godine u godinu upravo na Gatu dočekali Sv. Nikolu, a tu su i brojne generacije djece koje su u proteklim sezonama prošli školu klizanja. Grad Rijeka do sada se uvijek pravdao, barem što se troškova za klizalište tiče, željom da se udovolji potrebama građana. (r-1.hr)

4 COMMENTS

  1. neka su odustali od tog klizališta jer su se proteklih godina oko njega samo nizale afere
    svake godine bi ga neka firma dobila bez javnog natječaja i pare poreznih obveznika bi išle u džep privatnika, a da ne kažem da je onaj ružni šator nagrđivao centar grada, sa zvučnika je treštio magazin i sličan šund itd.
    gradski oci su mogli pogledati kakva lijepa klizališta drugi europski gradovi postavljaju, vjerojatno i za manje pare nego ono ruglo što smo mi zadnjih godina imali

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here