Home Vijesti Gradonačelnik Petrinje pozvao građane da se po krovovima ne penju neorganizirano, stiglo...

Gradonačelnik Petrinje pozvao građane da se po krovovima ne penju neorganizirano, stiglo i 200 pripadnika Armade

522
0

Nemojte se neorganizirano penjati na krovove, komentirao je današnji tragični događaj gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović. Znam da je teško gledati svoju imovinu i muku, ali najteže je doći pred obitelj i reći da više nemaš najbližega. U toj pomoći možemo napraviti prestrašne štete, a s druge strane kad pogledamo da je čovjek izgubio život onda ne postoje riječi da umanjimo bol. I onda kako pred te ljude?, izjavio je.

Kako javlja HTV-ov reporter Eugen Husak za Dnevnik u podne, valja uputiti apel svima koji planiraju pomagati u Petrinji: raditi s oprezom, koordinirano sa stručnim službama. One će im odrediti gdje su korisni, a gdje bi mogli predstavljati opasnost za sebe i druge.
– Jer ovo što smo danas gledali u Petrinji nije dobro. Cijelo vrijeme je padala jaka kiša, krovovi su mokri. Ljudi se penju na krovove, a i samim vatrogascima je teško na krovovima ostati miran i stabilan, a oni su profesionalci. I oni su imali lakše ozljede. Stoga, opreza nikad dosta!, poručuje naš reporter.

U Glinu je jutros došlo je i 200-tinjak pripadnika Armade, koji nisu željeli davati izjave.
– Dosta je navijačkih skupina koji pomažu na ovom području. Bad Blue Boysi pomažu na krovištima u malom selu nedaleko od Gline, no ne znaju točno gdje sve treba pomoći, javio je reporter HTV-a.

Previous articleVolonteri Crvenog križa odgovorili na napade: Danima dijelimo kruh i vodu iako su i naše kuće srušene!
Next articleVIDEO: ‘Prvi su došli Riječani s Kvarnera…’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here