Home Najnovije Hajduk pred Dinamo objavio sliku tri asa koji još nisu igrali skupa.

Hajduk pred Dinamo objavio sliku tri asa koji još nisu igrali skupa.

101
0
f02c0dad 8bef 4969 afd3 676a1f44d433
f02c0dad 8bef 4969 afd3 676a1f44d433

Subota, 19:30, Poljud. Očekuje nas spektakl, derbi koji će držati napetost do posljednjeg sučevog zvižduka. Hajduk i Dinamo će se suočiti u jednom od najvažnijih dvoboja sezone u sklopu 28. kola SuperSport HNL-a. Rasprodani Poljud svjedočit će okršaju dvaju najvećih rivala, gdje će obje momčadi tražiti pobjedu kako bi ostale u utrci za naslovom.

Napetost je dodatno pojačana objavom Hajduka na društvenim mrežama. Fotografija s treninga na kojoj su Nikola Kalinić, Marko Livaja i Ivan Perišić okupljeni oko lopte uzbuđuje navijače. Pitanje “Šta ćemo?” samo je rasplamsalo vatru u srcima navijača koji su svoje komentare preplavili profil kluba.

Naravno, navijači Hajduka su zatrpali profil kluba s odgovorima:”A mogli bi neko šišanje riješit”, “Nosite taj dres kako mu dolikuje. Eto šta ćete”; “Tri asa neće špadi”, “Gazit ćemo Purgere”, “Uzet dvostruku krunu”.

Tri asa Hajduka, koji su ove sezone rijetko igrali zajedno zbog ozljeda, ponovno bi mogli zaigrati zajedno. Marko Livaja je jedini član udarne postave, no i on se suočava s ozljedom. Nikola Kalinić se vratio u zimskom prijelaznom roku, ali se još uvijek prilagođava te se suočava s povredama. Ivan Perišić, čiji su povratak navijači s nestrpljenjem očekivali, također je stigao zimi, ali s ozljedom. Ipak, postoji optimizam da bi mogao zaigrati u subotu.

Međutim, treneru Hajduka bit će potrebno mudro upravljati igračima kako bi se izbjegle dodatne ozljede i kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost na terenu. Povratak ovih igrača donosi svježinu i nadu, ali isto tako nosi i izazove.

U subotu će navijači Hajduka nadati se da će vidjeti svoje favorite u akciji, spremne za borbu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here