Home Mozaik Harry predložio ocu da dovedu još jednu osobu na sastanak, Camilla ispljunula...

Harry predložio ocu da dovedu još jednu osobu na sastanak, Camilla ispljunula čaj

226
0

Kraljica Camilla navodno je ispljunula svoj čaj od šoka kada je princ Harry iznio ideju o angažiranju posrednika koji bi smirivao tenzije na obiteljskom sastanku, piše Mirror.

Tjednima prije smrti kraljice, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zaustavili su se u Britaniji na putu za Haag, kamo su se zaputili kako bi prisustvovali Invictus igrama.

Charles je inzistirao na susretu s Harryjem i Meghan, a oni su navodno zakasnili na sastanak te je Charlesu bilo ostalo samo 15 minuta za razgovor s njima.

Iako se navodi da su se otac i sin “srdačno pozdravili”, izvori tvrde da je atmosfera bila napeta.

Camilla, koja je sada kraljica supruga, navodno je bila zaprepaštena kada je princ predložio da nepristrana treća strana bude tu da održava mir.

“On je zapravo predložio da koriste posrednika kako bi pokušali riješiti stvari, što je Charlesa pomalo zbunilo, a Camilla je ispljunula čaj te je rekla je Harryju da je to smiješno i da su oni obitelj i da će to sami riješiti.”

Princ Harry uskoro planira objaviti svoj memoar, a u palači su navodno zbog toga svi jako zabrinuti. Vojvoda od Sussexa potpisao je ugovor o četiri knjige, a prva od njih su memoari koji bi trebali izaći u tisak kasnije ove godine.

Nakon što knjiga bude objavljena, za princa Harryja više neće biti povratka, smatra kraljevski autor Robert Jobson.

Previous articleBranitelji Mariuopola oslobođeni iz ruskog zarobljeništva!
Next articleRusi su oslobodili 200 ukrajinskih boraca u zamjenu za ovog čovjeka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here