Home Vijesti HDZ-ovci za poraz u Splitu optužili Bajagu!

HDZ-ovci za poraz u Splitu optužili Bajagu!

331
0

Iako su se pred mnogobrojnim kamerama i novinarima na tiskovnoj konferenciji trudili biti hladnokrvni i smireni, u gradskoj centrali splitskog HDZ-a “iza kulisa” u nedjelju je i prije objave prvih rezlutata drugog kruga izbora za splitskog gradonačelnika zavladalo defetističko raspoloženje koje se teško moglo skriti na licima članova stranke.

Mnoge su se “face objesile” od razočaranja nakon što je postalo jasno da je i ova nova utakmica, kako su to voljeli isticati nakon prvog kruga, izgubljena te da je njihov nestranački kandidat Zoran Đogaš pretrpio jako težak poraz od sada novog/starog gradonačelnika Ivice Puljka.

– Dovoljno je da ti kažem da je po našim internim grupama po društvenim mrežama kružila slika Đogaševe žene koja je prije dva dana bila u Šibeniku na koncertu Bajage! Koliko god to možda glupo zvučalo, ali siguran sam da je to mnoge stare, izvorne HDZ-ovce odbilo od nauma, ako su ga i imali, da doktoru daju svoj glas, a i to dokazuje koliko smo mi među sobom bili nezadovoljni time šta je on bio naš kandidat – iskreno je priznao za Slobodnu Dalmaciju jedan splitski HDZ-ovac s dugogodišnjim stažem.

Previous articleStrašne vijesti za mladog Vatrenog, otkriveno koliko će biti odsutan s terena: To je jedna od težih ozljeda!
Next articleBrazilski anesteziolog silovao ženu tijekom carskog reza, sve snimila skrivena kamera

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here