Home Najnovije HNS kaznio Hajduk i bivšeg igrača Hajduka i Dinama

HNS kaznio Hajduk i bivšeg igrača Hajduka i Dinama

69
0

Hajduk je golovima sjajnog Marka Livaje izvukao tešku pobjedu u Varaždinu, ali Bijeli su nekoliko dana nakon završetka meča primili neugodnu vijest od disciplinskog suca SuperSport HNL-a, Alena Klakočera, koji ih je još jednom kaznio zbog ponašanja navijača. 

Kažnjen je i Varaždin kao domaćin utakmice, a suspendiran je i bivši igrač Dinama, Hajduka i Splita, Mirko Hrgović. On je danas na funkciji pomoćnog trenera u Šibeniku, a kažnjen je zbog vrijeđanja glavnog suca utakmice na susretu protiv Lokomotive. U nastavku teksta donosimo službeno priopćenje sa službene stranice HNS-a.

“HNK Hajduk kažnjen je s 8000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Varaždin – Hajduk. Ponašanje navijačke skupine Torcida: u 71. minuti zapaljeno 15 baklji. Nije bilo prekida igre.

NK Varaždin kažnjen je s 5000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Varaždin – Hajduk.

Mirko Hrgović (Šibenik, pomoćni trener) kažnjen je s 5000 kuna i dvjema utakmicama zabrane obnašanja dužnosti uslijed isključenja zbog vrijeđanja glavnog suca (čl. 53.b DP HNS-a) tijekom utakmice Šibenik – Lokomotiva.”

Previous articleVozio suprotnim smjerom ipsilonom, udario u ‘audi’ i poginuo!
Next articleVakula najavio promjenu: Prvo pržiona, onda nevrijeme! 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here