Home Vijesti Horor na hrvatskom nebu, grom udario avion! Putnik: Upravo smo vidjeli plavo...

Horor na hrvatskom nebu, grom udario avion! Putnik: Upravo smo vidjeli plavo svjetlo!

305
0

Zbog nevremena koje je danas zahvatilo sjeverni i središnji dio Hrvatske zavladala je panika na liniji Dubrovnik-Zagreb kada je zrakoplov neposredno prije slijetanja pogodio grom.

“Taman kad smo se približavali Zagrebu i trebali sletjeti i prošli oblake, grom je udario u avion. Odjednom se pojavilo plavo svjetlo i bio je jak udarac, kao da ste se sudarili”, rekao je putnik koji je bio na tom letu. emitira 24 sata dnevno. U tom trenutku nastala je panika, a putnica kaže da su se krici čuli i u avionu. – Kad su shvatili što se dogodilo, smirili su se. Unatoč turbulencijama, ubrzo smo uspjeli sletjeti”, dodao je.

Glasnogovornik Croatia Airlinesa Davor Janušić službeno je potvrdio da je zrakoplov udario grom. – Kapetan je prije slijetanja dojavio da je došlo do udara groma. Zrakoplov je temeljito pregledan i nisu utvrđena nikakva oštećenja te će biti ponovno pušten u promet prema planu – rekao je. – Što se tiče sigurnosti putnika, avion je proizveden i konstruiran po principu Faradayeva kaveza, odnosno kao jednostruka čelična mreža, što znači da štiti od većih oštećenja prilikom udara groma jer se električna energija u atmosferu prenosi statičkim putem – dodao je.

Previous articleS jakim bolovima primljen na hitnu, kirurzi su bili šokirani kad su vidjeli što mu je u analnom otvoru: Nije vršio nuždu 20 dana!
Next articleRade Šerbedžija: Proglasite u cijeloj ovoj zemlji koja se zvala Jugoslavija dane žalosti, jer je umro Radko Polič, jedan od najvećih glumaca koje je ovaj narod ikad imao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here