Home Sport Hrgović objavio kako izgleda nakon borbe karijere

Hrgović objavio kako izgleda nakon borbe karijere

411
0

Filip Hrgović pobijedio je u meču karijere. Hrvatski teškaš bio je bolji od kineskog boksača Zhilei Zhanga u meču održanom u Džedi za naslov izazivača prvaka teške kategorije po IBF-u. Hrgović je srušen u prvoj rundi, no uspio je u izjednačenom meču stići do pobjede jednoglasnom sudačkom odlukom.

Zhang je iznenadio Hrgovića već na samom startu meča kad ga je poslao na koljena. Hrvatski teškaš rekao je nakon borbe da nije bio uzdrman nakon tog udarca, no zasigurno je to bio u petoj rundi kad ga je zvono na konopcima spasilo muke koju mu je protivnik zadavao. Ipak, iz tih teških situacija, kao i kod mnogobrojnih teških udaraca koji su odsjeli na njegovom licu, Hrgović se uspio izvući.

Njegove serije radile su štetu devet godina starijem borcu, 39-godišnjaku koji je posebice u kontranapadima djelovao opasno. Ipak, sudačka odluka, a bila je jednoglasna, promovirala je Hrgovića u borca koji će napasti IBF-ovu tešku titulu protiv pobjednika meča između Oleksandra Usika i Anthonyja Joshue. Publika u Džedi nije to tako doživjela, potvrđeno je zvižducima nakon meča.

“Ja sam ratnik, ovo je bilo za mog oca koji je preminuo prije nekoliko mjeseci. Pero Hrgović, poseban čovjek. On i moja predivna žena Marinela bili su tu sa mnom. Ona je bila sa mnom u trening-kampu, od nje sam dobio svu energiju”, rekao je Hrgović nakon 15. borbe i pobjede u karijeri. Dan nakon teškog fajta Hrgović je na Instagramu objavio kako izgleda poslije borbe i pobjede karijere.

Previous articleVideo s hrvatskih autocesta postao viralan: Stali nasred ceste i prepustili se strastima, ali nisu računali na jednu stvar
Next articlePredsjednika Milanovića konj umalo srušio na pod, moralo reagirati i osiguranje: Pogledajte snimku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here