Home Sport Hrvatska će doznati rezultate testa tek pola sata prije utakmice?!

Hrvatska će doznati rezultate testa tek pola sata prije utakmice?!

412
0

Nakon avanture u Szegedu, kažu, najsunčanijeg grada u Mađarskoj iako je to bilo daleko od sunčanog jer je temperatura bila dva stupnja ispod nule, mi smo u Budimpešti gdje je trenutačna temperatura bila šest stupnjeva ispod nule, pišu 24sata.

Međutim to nas ne treba obeshrabriti, u četvrtak hrvatsku rukometnu reprezentaciju očekuje utakmica protiv Crne Gore u kojoj se, prema najavama, očekuje preko 4000 hrvatskih navijača.

Navikli smo javljati loše vijesti, ali ovaj put donosimo i dobru: još nije obrađen nijedan PCR test pa nemamo novozaraženih. Loše je što Hrvatska igra u 15.30 pa će EHF poslati rezultate, kako smo doznali iz razgovora s izbornikom i nekim ljudima u organizaciji, tek pola sata prije utakmice!

Odnosno, Hrvoje Horvat neće znati gotovo do samog početka na koga može računati, kakvu taktiku složiti, koga staviti, tko može igrati, tko ne smije, tko je pozitivan, tko je negativan i hoće li morati preslagivati momčad pred početak utakmice.

– Ma nitko ne zna, što da vam kažem? Četiri sata treba da stignu testovi, stizali su nam praktički u posljednji trenutak, sad kad igramo u najranijem terminu, ne znam ni kad će stići – slegnuo je ramenima izbornik Horvat.

Organizacija Eura je u kaosu nakon ispadanja Mađarske s turnira, vjerovali su domaćini da bi mogli i do finala, ne znamo s kojim pokrićem, a upravo o Mađarima ovisi kad će reprezentacije dobiti rezultate testiranja.

Previous articleFOTO Miju Caktaša ispred kuće dočekala prijeteća poruka: ‘Drava ili Jadro!’
Next articleVujović: Glupo je za reći, ali cirkus s koronom je najviše pomogao Hrvatskoj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here