Home Sport Hrvatski Kup: Rijeka u Kutinu umjesto Jarminu, Nehaj za zelenim stolom izbacuje...

Hrvatski Kup: Rijeka u Kutinu umjesto Jarminu, Nehaj za zelenim stolom izbacuje Primorac?

481
0

U Zagrebu je održan ždrijeb kojim su izvučeni startni brojevi klubova s istim koeficijentom nakon čega su poznati parovi šesnaestine finala Kupa Hrvatske. Nogometaši Rijeke tako neće 19. listopada na gostovanje kod Borinaca iz Jarmine kraj Vinkovaca, što je bila jedna od mogućnosti, već u Kutinu. Moslavina je u pretkolu svladala Međimurje (3:2). Riječ je o momčadi koja nastupa u Četvrtoj HNL središte (skupina B) ili petom rangu natjecanja.

Kompletan raspored šesnaestine finala bit će poznat nakon što u kasno poslijepodne istekne rok za žalbu koju su Senjani usmeno najavili neposredno nakon što su u pretkolu izgubili od Primorca iz Biograda na Moru (0:4), ali su uočili da je došlo do materijalne povrede pravila jer je gostujući trener umjesto maksimalno tri mijenjao igrače čak četiri puta u nastavku utakmice, čime se nedvojbeno ogriješio o propise.

Suci su u zapisniku prijavili zamjenu dvojice igrača u 69. minuti, jednog u 74. minuti te ponovo dvojice u 89. minuti. I po svemu sudeći pogriješili. Delegat utakmice, Riječanin Josip Pulić, te domaćini zapazili su, što je lako dokazati na temelju snimke, da je jedan igrač ušao u 87., a drugi u 89. minuti, što znači da su igrači zamijenjeni u četiri navrata, a to je suprotno propisima.

Povjerenstvo za Kup Hrvatske neće imati previše izbora ako vodstvo Nehaja ostvari najave i podnese žalbu.

Previous articleRiječki svećenik koji je odbio krstiti dijete jer ima dvije mame: ‘Neka dijete dođe kad odraste…’
Next article71-godišnji vozač automobila njemačkih oznaka oduzeo prednost mladom motociklisti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here