Home Sport VIDEO: Hrvoje Burić objavio kandidaturu za riječkog gradonačelnika

VIDEO: Hrvoje Burić objavio kandidaturu za riječkog gradonačelnika

1845
0

hdz“Rijeka budućnosti” nova je politička opcija u Rijeci na čelu s Hrvojem Burićem, koji je danas u hotelu Bonavia najavio kandidaturu za gradonačelnika grada Rijeke na sljedećim lokalnim izborima 2017. godine, javlja Radio Rijeka.

Ako pobijedi na izborima, naglasio je Burić, u Rijeci će svi osnovnoškolci i srednjoškolci imati besplatne udžbenike, sva djeca jeftinije vrtiće, bit će jeftinije grijanje, a i mladi će se prestati iseljavati iz Rijeke. “Danas mogu najaviti službenu kandidaturu za gradonačelnika grada Rijeke, isto tako najaviti nezavisnu listu “Rijeka budućnosti”. Dosadašnje upravljanje gradom nije donijelo dovoljno dobro građanima Rijeke, a mi smo tu da to promijenimo: imamo snagu, imamo znanje i to ćemo sasvim sigurno i učiniti. Iskreno ću vam reći da očekujem pobjedu. Prije tri godine imao sam iskustvo sudjelovati u izborima, tada sam najavio ulazak u drugi krug, ovog puta najavljujem pobjedu”, ističe Burić.

Nezavisnu listu čine i Josip Kukuljan, voditelj građanske inicijative “Protiv skupog Energa”, Morana Jokić, predškolski pedagog, Ivana Frančula Modrčin, psihologinja KBC-a i umirovljenik Boris Mijolović.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here