Home Sport I Čulina na arbitraži

I Čulina na arbitraži

1191
1

Kantridu pritišću novi problemi. Stopama Sandija Križmana odlučio je poći i Antonini Čulina te svoje potraživanje naplatiti putem arbitraže HNS-a. U riječkom nogometnom prvoligašu ovu neslužbenu informaciju nisu mogli potvrditi.

Ne, službeno još ništa nismo dobili. Ako i je tako, učinit ćemo sve da do prvog ročišta niti ne dođe. Jasan je naš stav oko Čuline. On je jedan od naših najpotentnijih igrača i od njegovog budućeg transfera puno očekujemo. Uskoro ćemo zatvoriti neke sponzorske ugovore i od tih novaca isplatiti plaću i pokriti dio dugovanja, rekao je predsjednik kluba Robert Komen.

Puno bolje, barem trenutno, stvari stoje kada su u pitanju pregovori oko produženja ugovora s Damirom Kreilachom koji trenutno boravi u Vukovaru.

Došao sam u rodni grad s obitelji provesti Božićne blagdane. A što se tiče pregovora s klubom, načelno smo se dogovorili. Ostali su neki detalji koji nisu nevažni, a koje ćemo vjerujem dogovoriti krajem idućeg tjedna kad se vratim u Rijeku, kazivao je Kreilach s krajnjeg istoka Hrvatske ostavljajući dojam spremnosti za traženje zadovoljavajućeg rješenja za obje strane.

Glavna točka prijepora je, naravno novac, odnosno dinamika isplate duga i visina plaće. S obzirom na praznu klupsku blagajnu, utješno je što u rođenom Vukovarcu koji je zbog ratnih stradanja kao četverogodišnjak, preko Austrije došao na Kvarner, na Kantridi imaju dobronamjernog i na kompromise spremnog sugovornika. (radio rijeka)

Previous articleMrtav muškarac u Štrlićima na Krku
Next articleTrojica riječkih ministara u novoj vladi

1 COMMENT

  1. SKUPITE BILO KAKO NOVAC ISPLATITE GA I ONDA S NJIM NA POSUDBU U TREČELIGAŠA.

    NIJE DOSTOJAN NOSITI DRES RIJEKE.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here