Home Sport I Dalić stiže na Derby della Učka: Gledati će Pjacu, Ivanovića i...

I Dalić stiže na Derby della Učka: Gledati će Pjacu, Ivanovića i Pašalića!

276
0

Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, suočava se s izazovima nakon nekoliko neuspjelih utakmica u kvalifikacijama za Euro. Rezultati poraza od Turske i Walesa stavili su u pitanje izravan plasman na Europsko prvenstvo. Dalić razmatra nove strategije i igrače kako bi popravio situaciju.

Ozljede i odsutnosti ključnih igrača, uključujući Perišića, Kramarića, Ivanušeca i Petkovića, zajedno s Livajinim oproštajem od reprezentacije, stvaraju potrebu za osvježenjem u napadu. Dalić razmatra nove talente kako bi ojačao momčad. Međutim, igrači poput Musa, Brekalo i Beljo nisu uspjeli pružiti očekivan doprinos u prethodnim utakmicama.

Dalić je najavio dolazak na utakmicu U-21 reprezentacije Hrvatske i Bjelorusije, a također je zainteresiran za nedjeljni derbi Istre i Kvarnera, gdje će Rijeka biti domaćin. Rijeka, momčad koja se ove sezone ističe u SuperSport HNL-u, ima nekoliko igrača koji bi mogli biti potencijalni kandidati za reprezentaciju, posebno u ofenzivnom dijelu. Franjo Ivanović (20) i Marco Pašalić (23) su istaknuti igrači Rijeke ove sezone. Također, Marko Pjaca (28) se vratio u HNL nakon pet godina i igra izvrsno na lijevom krilu, što je pozicija koja predstavlja izazov za Dalića. Ostaje vidjeti hoće li se Pjaca vratiti u reprezentaciju.

Previous articleKirurzi KBC-a Rijeka izveli važan zahvat, prvi takav u Hrvatskoj i regiji
Next articleSopić najavio Istru i pojasnio izjavu ‘tko kupi kartu, može vikati što želi’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here