Home Vijesti I HDZ-ova Crikvenica se pobunila protiv HDZ-ove zabrane rada nedjeljom

I HDZ-ova Crikvenica se pobunila protiv HDZ-ove zabrane rada nedjeljom

255
0

Pobuni turističkih gradova i općina protiv zabrane rada koju je novim zakonom o trgovini nametnuo vladajući HDZ priključio se i grad Crikvenica.

Naime, iz grada Crikvenice su poslali priopćenje u kojem navode kako je gradonačelnik donio odluku o proglašenju sajamskog dana na području Grada Crikvenice kojom se dan 15.08.2023. proglašava sajamskim danom.

“Odlukom je omogućena prigodna prodaja na kioscima, štandovima, ambulantna prodaja i ostala slična prodaja na otvorenom, kao sastavni dio prigodnih manifestacija i sajamskih događanja. Takve prigodne prodaje mogu započeti u 08:00 sati i završiti do 24:00 sata”, stoji u priopćenju.

Nekoliko općina i gradova na obali 5. i 15. kolovoza proglasilo danima sajma jer je, u tom slučaju, i malim obrtnicima dozvoljen rad. Većinom se radi o općinama i manjim gradovima na čijem čelu nije garnitura HDZ-a, čija je vlada i predložila izmjene Zakona o trgovini koje predviđaju navedene zabrane.

Previous articlePrvak Farskih otoka kreirao novu senzaciju!
Next articleSnimljen najodvratniji čin ikad na popularnomm ljetovalištu: Mrtva trka je li veća sramota gledati ili ono što rade!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here