Home Sport VIDEO: I Kek i Mamić nezadovoljni suđenjem!

VIDEO: I Kek i Mamić nezadovoljni suđenjem!

1396
0
zebec
Glavni sudac utakmice Mario Zebec

Dobro smo igrali, bili smo apsolutno bolji od Rijeke. Ne zabrinjava me što nismo realizirali svoje šanse, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić nakon “nule” protiv Rijeke na Maksimiru.
Sa suđenjem nisu bila zadovoljna oba trenera.
– Baš me zanima kako ćete opisati situaciju duela Pjace i Samardžića u prvom poluvremenu – dodao je Zoran Mamić.
Mario Zebec iz Varaždina nije taj duel prepoznao kao situaciju za penal, a mogao je. Samardžić je udario Pjacu. No imaju i Riječani dosta prigovora na suđenje. Zebec je u drugom dijelu imao kriterij s kojim gosti nikako ne mogu biti sretni.
– Suđenje sigurno nije bilo europsko. Kartoni su “letjeli” i nismo zbog toga mogli biti agresivni. Zadovoljan sam, ali samo do pola jer smo uzeli bod – rekao je Matjaž Kek čija je momčad u 94 minute jedanput pucala na gol Dinama.
– Isključenje Bezjaka? Za to je zaslužan četvrti sudac – dodao je trener Rijeke.
Gosti su s jednim jedinim udarcem prema golu mogli slaviti. Bio je to zicer u 90. minuti utakmice koji je obranio Ježina.
– Zavidim Rijeci na navijačima. Naša publika nas vrijeđa, ne svi, ali većina. Sramota je da imamo ovakvu atmosferu nakon svega što smo napravili. To nije normalno. Znam da će sad navijači biti bijesni, ali ja sam, da oprostite, navikao da mi 90 minuta spominju mater – dodao je Zoran Mamić.(24sata.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here