Home Sport Igor Lovrinov se potukao na tribini

Igor Lovrinov se potukao na tribini

514
0

Poznati riječki odbojkaški trener i šef stručnog stožera ŽOK-a »Rijeka KVIG«, Igor Lovrinov, navodno je sudjelovao u tučnjavi s najmanje četvoricom mladića u subotu navečer u Kostreni, piše Novi list. U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj potvrđeno je da su njihovi službenici intervenirali te večeri oko 20 sati.

– U 20.10 sati telefonski je dojavljeno da je u kostrenskoj dvorani došlo do narušavanja javnog reda i mira, između jedne starije i četiri mlađe osobe, no do dolaska policijskih službenika situacija se primirila, a izgrednici razišli. Situaciju su smirili redari u dvorani, a sukob je navodno izbio zbog pušenja, rekla nam je glasnogovornica Policijske uprave Mirjana Kulaš.

Kako se doznaje, do incidenta je došlo tijekom odigravanja utakmice druge lige zapad između odbojkašica domaće Kostrene i gošći iz ŽOK-a »Turnić«, koja je čak nakratko i prekinuta, što je potvrdio i delegat utakmice Vasko Pinzovski. On je u službeni zapisnik unio da je utakmica prekinuta, ali ne od strane sudaca, već su sve igračice jednostavno prestale igrati, kada je primijećeno koškanje na tribinama. Delegat je zapisao kako se u fizički obračun s Lovrinovim uključio i trener igračica »Turnića«, Siniša Kodan, a utakmica je nakon nemilih scena ipak nastavljena, kada su sukobljene strane rastavljene.

Nekolicina očevidaca kako je Lovrinov u klasičnom »cipelarenju« izvukao deblji kraj, no nisu znali povod izbijanja sukoba između njega i četvorice mladića koji su navodno s Turnića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here