Home Najnovije Igra za Englesku u Kataru, a njegova je supruga morala kopati po...

Igra za Englesku u Kataru, a njegova je supruga morala kopati po kantama za smeće kako bi stigla na Svjetsko prvenstvo

228
0

Pomalo nevjerojatna priča stiže nam iz Engleske. Djevojka predstavnika te zemlje morala je kopati po kantama za smeće kako bi stigla na Svjetsko prvenstvo i ispratila svog odabranika.

Djevojke engleske nogometne reprezentacije doputovale su u Katar dan prije početka Svjetskog prvenstva posebnim čarter letom, no jedna djevojka nije bila na letu.

Riječ je o djevojci Conora Gallaghera, Aini May Kennedy, koja je propustila let iz bizarnog razloga.

Naime, ova mlada djevojka nije na vrijeme pronašla putovnicu i nije mogla krenuti na put. Prijatelji su joj pomogli i da prevrne kante za smeće kako bi pronašla putovnicu, ali bez uspjeha.

– Sinoć su mi prijatelji pomogli da ispraznim kante da ga ne izgubim negdje po kući – napisala je manekenka na svom Instagram profilu.

Akcija je bila neuspješna i Aine May je na kraju bila prisiljena podnijeti zahtjev za novu putovnicu. “Ne mogu vjerovati da ovo moram učiniti. Stavit ću GPS na putovnicu čim stigne”, napisala je u priči koja je uslijedila.

Engleska večeras od 20 sati igra utakmicu 2. kola protiv SAD-a, a vidjet ćemo hoće li i oni biti na tribinama.

Njezin odabranik je u prvoj utakmici protiv Irana bio u trećoj momčadi pa nije ni ulazio s klupe pa manekenki nije puno nedostajalo.

Također, Gallagher će večerašnju utakmicu započeti na klupi za rezervne igrače.

Previous articlePutinov propagandist najavio ‘usisavanje’ istočne Europe: ‘I Balkan i Poljska, svi će oni ući u naš veliki ruski dom’ (VIDEO)
Next articleModrić blizu suspenzije zbog kartona. Čeka da mu se izbriše zbog pravila FIFA-e

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here