Home Sport Igrač Evertona uhićen zbog pedofilije, supruga pobjegla!

Igrač Evertona uhićen zbog pedofilije, supruga pobjegla!

153
0

Neimenovani nogometaš Evertona uhićen je prije dva dana zbog sumnje na pedofiliju. Klub je potvrdio da je suspendirao svog 31-godišnjeg igrača. Dodaje se da je u pitanju prvotimac i da je policijska istraga u tijeku.

Sun piše da je nogometaševa supruga napustila njihovu luksuznu obiteljsku kuću i otišla kod svojih roditelja. Nije potvrđeno je li nogometaša supruga napustila trajno ili je pobjegla od javnosti zbog velikog straha i pritiska.

Nogometaš je u sigurnoj kući, supruga pobjegla
Sun dodaje kako je nogometaš u sigurnoj kući. S njim su roditelji i sestra.

“Službenici su uhitili 31-godišnjaka u petak, 16. srpnja 2021., zbog sumnje na pedofiliju. Osoba je puštena na slobodu uz jamčevinu”, potvrdila je policija iz Manchestera.

Zbog zaštite osobnih podataka ime nogometaša se ne smije otkriti dok traje istraga. Javnost je krenula nagađati o kome je riječ, a Everton u prvoj momčadi ima dva 31-godišnjaka. Jedan od njih je i Englez Fabian Delph, koji je nevin.

“Bilo je ovo nekoliko teških dana za Delpha. On je potpuno nevin i uvučen je u ovaj incident nakon što je Everton odbio imenovati suspendiranog nogometaša”, dodaju Englezi.

Everton je obećao pružiti podršku vlastima u ovoj istrazi i poručio da se o tome neće više oglašavati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here