Home Sport Igrač Istre koji se tukao s Livajom u pregovorima s Rijekom

Igrač Istre koji se tukao s Livajom u pregovorima s Rijekom

233
0
b897f693 e617 4f43 8d62 3cbd553b6b46
Screenshot

Dario Marešić, jedan od ključnih igrača obrambene linije Istre 1961, mogao bi uskoro preći u HNK Rijeku! Prema izvještajima iz Sportskih novosti, poznati HTV-ov komentator Robert Matteoni, koji prati događanja u Istri, objavio je da je stoper Istre 1961 odbio unosne ponude iz Rusije i Azerbajdžana. Ove ponude bile su povoljne za klub i igrača, što je jasan znak da Marešić preferira ostanak u Hrvatskoj i prelazak u veći klub.

Rijeka kao Nova Opcija

Rijeka je izrazila interes za Marešića, videći u njemu značajan potencijal za jačanje obrambene faze igre. Marešić je također pokazao sklonost ostanku u Hrvatskoj, prepoznajući mogućnosti za napredak prelaskom u veći klub poput Rijeke. Trenutno se vode završni pregovori između sportskih direktora HNK Rijeke i Istre 1961.

Pregovori u Završenoj Fazi

Ključni faktor u realizaciji ovog transfera bit će dogovor oko odštete između dva kluba, Rujevice i Aldo Drosine. Pregovori su u završnoj fazi, a kada se usaglasi konačna cifra, transfer bi mogao biti brzo realiziran. Osim dogovora između klubova, i igrač treba dogovoriti svoje uvjete za prelazak.

Sukob s Livajom

Marešić se osim dobrih igara u dresu Istre, prošle sezone istaknuo i zbog konflikta s najboljim igračem Hajduka Markom Livajom na prvenstvenoj utakmici na Poljudu. Nakon što Marešić nije uspio doći do lopte u duelu, oštro je faulirao Livaju i pritom ga rukom udario po licu. Livaja je brzo ustao, uhvatio Marešića za dres i unio mu se u lice, ali sudac Zdenko Lovrić ih je rastavio i prekinuo taj kratki sukob.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here