Home Mozaik Imaju se*s 2 puta tjedno, a sada želi mužu napraviti i ovu...

Imaju se*s 2 puta tjedno, a sada želi mužu napraviti i ovu stvar: Od detalja će vam se dignuti kosa na glavi

361
0
Photo by MART PRODUCTION: https://www.pexels.com/photo/man-and-woman-sitting-on-couch-7330917/

Bračni život često zna biti kompliciran, a partnerski odnosi se mijenjaju s godinama. Od početne zaljubljenosti i opčinjenosti jedno drugim često dolazi do zahlađenja odnosa i gubitka žudnje. Ispovijest udane Britanke u potpunosti je razotkrila istinu o bračnim odnosima.

– I suprug i ja imamo 43 godine, u braku smo dva desetljeća i imamo odraslu djecu. Imamo i odličan seksualni život, ali samo zato što ja uvijek preuzimam inicijativu. Priznajem da volim seks, volim izgledati lijepo, održavam formu i trudim se uvijek biti našminkana i dotjerana. Kao takva, želim se osjećati željenom od strane svog muža. Ne vidim ništa sramotno u želji da imam seks sa svojim mužem. Dva ili tri puta tjedno ga zamolim za seks i nikad me nije odbio. No, na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko je puta posljednjih godina započeo seks. Pokušala sam s njim razgovarati o tome, ali uvijek dobijem isti odgovor: Nije bitno tko ima inicijativu, bitno je da oboje uživamo – počinje svoju ispovijest ova udana četrdesetogodišnjakinja.

Kako dalje objašnjava, nije problem samo inicijativa, već i to što njen suprug čini sve da strast potpuno ugasi. Kao da je štitio nju i njihove intimne odnose:

– Ponekad bih voljela da dođe kući, gurne me na krevet i zgrabi me, ali umjesto toga on ode gore presvući se u pidžamu i papuče kao starac. Svoje ponašanje opravdava time da nije u formi. Mislim da je potpuno krivo shvatio što želim od njega kao svog bračnog partnera. Radim li nešto krivo – pita se ova nesretna supružnica

Previous articleOn me na to natjerao, taj čin me slomio: Uznemirujuća ispovijest glumice o vezi s Vladimirom Kličkom (VIDEO)
Next articleSjedinjene Države uvele sankcije kineskim, bjeloruskim i armenskih tvrtkama zbog potpore Rusiji

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here