Home Tehnologija Internet Explorer 8 u studenom

Internet Explorer 8 u studenom

1468
0

Prema blogu All About Microsoft koji održava dobro obaviještena Mary-Jo Foley na ZDNetovim stranicama, beta 2 Internet Explorera 8 pojavit će se na Microsoftovim stranicama 28. ovoga, a konačna verzija u studenom ove godine.

Potvrđeno je i da će se pojaviti “porn mode”, odnosno nekakva implementacija “privatnog surfanja” odnosno bolje zaštite privatnosti, ali kako će to točno izgledati čini se da još nitko nema pojma.

Kao i Beta 1 i Beta 2 će biti besplatan za download i dostupan svima zainteresiranima, a vlasnici Beta 1 verzije imaju mogućnost nadogradnje na Betu 2 preko servisa Automatic Updates.


( Internet Explorer 8 )

Novi browser je kompatibilan s Windowsima XP, Vistom, Windows Serverom 2003 i 2008. Također je u Microsoftu odlučeno da se ova verzija Explorera drži standarda “kao pijan plota”, pa je moguće da neke stranice koje su bile prije ispravno (to jest – kako je autor to zamislio) prikazane na ranijim verzijama programa, na IE 8 neće biti ispravno renderirane.

Microsoft je o ovome već obavještavao web-mastere pa se nada da će do konačnog izlaska IE 8 ovi svoj kod prilagoditi standardu. (Bug.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here