Home Mozaik Irina i njen muž su plivali pored morskog psa koji je rastrgao...

Irina i njen muž su plivali pored morskog psa koji je rastrgao ženu u Hurgadi: Evo kako su se spasili (VIDEO)

478
0

Ruski bračni par Irina i Denis opisali su bliski susret s morskim psom koji je u petak rastrgao ženu u Hurghadi.

Prema suprugovim riječima, opasnog predatora susreli su u vodi, baš na mjestu gdje se kupaju mnogi turisti s maskama za ronjenje.

– Dao sam znak ženi da se makne na obalu, ali morskog psa nisam prijavio. I plivali smo. Dok smo plivali, pitao sam se možemo li stići do obale na vrijeme i hoće li nas morski pas pojesti ili ne. Nakon svega ovoga kupanje je nastavljeno u moru, spasioci nisu poduzeli nikakve mjere – rekao je turist za Izvestia.ru.

Denis je rekao da je nekoliko minuta kasnije morski pas napao turistkinju, koja je od zadobivenih ozljeda umrla.

– Supruga i ja smo nastavili do obale uz mol. A pet-sedam minuta nakon što smo izašli iz vode čuli smo vrisku i paniku na molu… Javili su nam da je tamo morski pas pojeo ženu – rekao je Rus.

Podsjećamo, umirovljenici iz Austrije Elizabeth Sauer morski je pas otkinuo ruku i nogu dok se kupala u zaljevu Sahl Hashish na Crvenom moru. Nesretna žena uspjela je doplivati ​​do obale, no ubrzo je umrla. Dva dana kasnije egipatske vlasti potvrdile su smrt još jedne žene u Hurghadi.

Elizabeth Sauer Foto: Facebook
Nakon napada morskog psa, guverner pokrajine Crveno more u Egiptu naredio je zatvaranje nekih plaža na tom području. Formirano je povjerenstvo sa skupinom stručnjaka za utvrđivanje uzroka incidenta.

Previous articleVIDEO: Već je potpisao desetku, otkrila ga tetovaža!
Next articleNavijači Rijeke pojačanja slave zapaljenom kućom!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here