Home Mozaik Ispovijest djevojke koja je uhvatila dečka u krevetu sa sestrom: Uzela sam...

Ispovijest djevojke koja je uhvatila dečka u krevetu sa sestrom: Uzela sam nož i oboje počela juriti po vikendici

135
0

Djevojka iz Zagreba u anonimnoj je ispovijesti opisala užasan trenutak kada je shvatila da je dečko vara sa sestrom!

Prema podacima iz istraživanja provedenih diljem svijeta, ali i prema onome što vidimo oko sebe, čini se da je sve manje veza u kojima partneri ne varaju. Preljub je uvijek izuzetno neugodan, a još je gore kada nas partner vara s nekim nama bliskim.

Upravo se to dogodilo djevojci iz Beograda koja je u svojoj ispovijesti opisala trenutak kada je nakon dvije godine veze uhvatila svog dečka kako vara njezinu sestru.

– Upoznali smo se 2018. u jednom klubu. Odmah je proradila “kemija” i znala sam da je on taj za kojim ću poludjeti. Nakon kluba otišli smo u moj stan gdje smo se ljubili satima. Rekao mi je lijepe stvari i rekao da sam lijepa. Vikendom smo se nastavili viđati, sve dok polako, ali sigurno, nismo uplovili u vezu – počinje svoju ispovijest djevojka.

Navodi da je čula razne priče o svom novom dečku.

– Važio je za ženskaroša, ali ja nisam vjerovao u gradske priče. Uvijek je bio fin prema svima, posebno prema ženama, ako bih pomislila da flertuje s nekim, rekao bi mi da je samo pristojan. Bila sam “slijepa”, nisam ni shvaćala što se događa. Prijatelji i sestra su mi govorili da me vara, ali ja im nisam vjerovala. Sve dok jednog dana nisam zatekla prizor koji me užasnuo i natjerao da više nikome ne vjerujem – priča djevojka.

Na kraju je ipak odlučila provjeriti glasine.

– Budući da me cijela okolina poticala da to provjerim, napokon sam to i učinio. Nisam mu uspjela provjeriti telefon jer ga je uvijek imao sa sobom. Jednog sam ga dana počeo slijediti. Ne da ga uhvatim u prevari, nego da dokažem svojoj sestri i prijateljima da nisu u pravu. Satima sam stajao ispred njegove zgrade dok nisam vidio da ulazi u auto, a onda sam krenuo za njim u taksiju. Išao je prema dijelu grada gdje su vikendice. Kad je parkirao ispred svoje vikendice, taksijem sam otišao malo dalje da me ne primijeti. Zatim sam izašla iz auta i prošetala do tamo – kaže djevojka.

Uslijedio je nevjerojatan šok.

– Kad sam stigla, imala sam što vidjeti, moj dečko, moja ljubav i moj budući suprug ljubio je moju sestru, onu istu koja mi je cijelo vrijeme govorila da me vara. Bila sam bijesna kao ris. Uzela sam nož i počela ih ganjati po kućici. Nisam im namjeravala ništa učiniti, ali bijes je vladao mojim bićem. Na kraju sam zabila nož u vrata. Okrenula sam se i otrčala natrag u grad. Jurili su me autom i nešto mi govorili, ali od šoka ih nisam čula. Kad sam došla sebi, bila sam ljuta, povrijeđena, bijesns. Oprostila sam joj, jer ona je moja sestra, i svima govorim sve najgore o njemu. Mislim da mu nikad neću oprostiti što je dvije godine lagao i obmanjivao – zaključila je anonimna Zagrepčanka.

Previous article(VEOMA UZNEMIRUJUĆE) Nasilnik snimljen kako prebija 2 mladić, otima im novac, jedan ne može ni stajati, moli ga da prestane
Next articleVIDEO Američki Youtuber istražio napuštene vojne tunele u riječkom prstenu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here