Home Vijesti Ispovijest prijatelja nakon objave rezultata obdukcije: ‘Znao sam da je kobne noći...

Ispovijest prijatelja nakon objave rezultata obdukcije: ‘Znao sam da je kobne noći uzeo nešto, ali nisam se htio miješati’

6829
0

ZNAO POVREMENO NEŠTO UZIMATI “”
‘Matej je bio divan dečko, ali je s vremena na vrijeme nešto uzeo. Znao sam da je i on nešto uzeo te kobne noći, jer su tako rekli dečki koji su bili s njim, ali nisam to htio reći. Da se ne miješam. Najvažnije nam je bilo pronaći Mateja.”

Ovo je za “Blic” rekao prijatelj stradalog Mateja Periša nakon što je službeno objavljen toksikološki nalaz preminulog Splićana. Prema njegovim riječima, suborci koji su kobnog dana bili u Beogradu s Matejem rekli su policiji prilikom potrage za Splićaninom da je Matej kobne noći uzimao narkotike. Koje, ovaj mladić ne zna.

– Znam da je znao kad bi izašao uzeti nešto. To čini velik broj mladih ljudi njegovih godina. Nažalost, čini se da ga je to koštalo života – kaže ovaj mladić i dodaje kako se nada da će Matejeva smrt biti opomena svim mladima da ne razmišljaju o pokušaju s narkoticima.

– Ne želim se miješati i puno pričati o svemu tome, jer znam da će zbog svega ovoga biti nekih tužbi – dodao je.

Inače, Matejev otac Nenad Periš oglasio se nakon objave rezultata toksikologije za Jutarnji list gdje je rekao da se “nikad, ali nikad, Mateja nije i ne može povezivati ​​s uživanjem nekih opijata, kako je prije rekao”.

– Mislim da je trebalo poštivati ​​privatnost, a ne saznati iz medija. To mi je malo čudno, a što da sad komentiram. Ono što sam rekao na početku: ključno je da kamere u Gotiku nisu bile uključene pa ne znamo što se zapravo tamo dogodilo. I to će ostati tajna i tu je ta priča s Matejom otišla u grob. Žao mi je što nisam dobio službenu informaciju o rezultatima obdukcije. Mada, vjerujem da su kolege iz Beograda sve radili po pravilima struke. I sam sam kemičar i znam koliko je teško uzeti uzorke i napraviti analizu i vjerujem u ono što su oni i beogradska policija radili i još jednom im zahvaljujem na tome. Nadam se da postoje protokoli i da će mi ovaj nalaz biti dostavljen. Volio bih vidjeti taj nalaz i način na koji su napravili analizu i to me jako zanima – rekao je Nenad Periš.

Previous articleUmro 26-godišnji igrač Baltimore Ravensa
Next articleMladiću eksplodirala pluća na ludoj zabavi: Udahnuo je to da bude zabavnije, našli su rupu u njemu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here