Home Vijesti Ispravak Autotroleja: Na Svilnom nije došlo do samozapaljenja autobusa nego puknuća cijevi...

Ispravak Autotroleja: Na Svilnom nije došlo do samozapaljenja autobusa nego puknuća cijevi za dovod nafte

348
0

Iz Autotroleja smo zaprimili ispravak vijesti objavljene u petak 13.travnja pod naslovom ‘U Svilnom se zapalio autobus pun djece!’ temeljem izjava svjedoka na facebook grupi ‘Volim grad koji teče’:

Informacija koju ste objavili u potpunosti je netočna i lažna, kao i prateća fotografija kojom ste ilustrirali tzv. vijest. U Svilnom se nije zapalio autobus KD Autotrolej, već je na jednom vozilu došlo do kvara. Riječ je o autobusu koji je prometovao na redovnoj liniji, odnosno na liniji 14. Vozač je uočio kvar, odnosno došlo je do puknuća cijevi za dovod nafte, zaustavio vozilo, te su svi putnici prekrcani na vozilo koje je bilo u nailasku, odnosno na liniji 12. Još jednom ponavljamo, vozilo se nije zapalio, niti je došlo do samozapaljenja i izbijanja požara. Nije bilo čak niti dima. Autobus nije bio pun djece, jer nije riječ o organiziranom prijevozu djece, već je riječ o redovnoj liniji koju koriste svi putnici.
Fotografija koju ste objavili nije s mjesta događaja, već se koristili staru fotografiju, od 9. siječnja 2018. godine, odnosno sa Drenove gdje je došlo do požara na vozilu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here