Home Vijesti Iz spremnika “Mesokombinata” satima istjecalo gorivo!

Iz spremnika “Mesokombinata” satima istjecalo gorivo!

2347
0

Iz spremnika goriva riječke tvrtke “Mesokombinat”, u riječkom naselju Školjić, tijekom jučerašnjeg dana istekla je za sada neutvrđena količina goriva, a dalje isticanje goriva zaustavili su vatrogasci sinoć oko 22 sata, izvjestili su danas iz Državnog centra 112.

Građani su prvi put dojavili da se u naselju Školjić osjeća miris nafte jučer oko 9 sati, no komunalni redar nije uočio nikakav vidljiv trag. Županijski centar 112 o time je izvijestio nadležnog vodopravnog inspektora.

Nakon ponovljene dojave građana o mirisu nafte, oko 17 sati, očevidom je utvrđeno da je do istjecanja neutvrđene količine goriva došlo zbog puknuća manometra na spremniku “Mesokombinata”, priopćeno je iz Državnog centra 112.

U operativnom dežurstvu Policijske uprave primorsko-goranske doznaje se da je policija jučer oko 20 sati dobila dojavu od vatrogasaca da se na Školjiću osjeća miris nafte.

Djelatnici riječke Javne vatrogasne postrojbe (JVP) mjerenjem su utvrdili da u zraku nema nedopuštene koncentracije plinova.

Budući da se miris goriva i dalje osjetio na teren su izašli i djelatnici komunalnog društva “Vodovod” i “Kanalizacija”. Utvrđeno je da je došlo do istjecanja goriva iz spremnika “Mesokombinata” u kanalizaciju, a vatrogasci su oko 22 sata zaustavili daljnje istjecanje goriva. (Hina)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here