Home Biznis Izabrane najuspješnije tvrtke Istre, Primorja i gorske Hrvatske – među 10 najboljih...

Izabrane najuspješnije tvrtke Istre, Primorja i gorske Hrvatske – među 10 najboljih tek jedna iz Rijeke!

5056
2

25. listopada 2011. godine dodijeljene su nagrade Gazele za najuspješnije male i srednje poduzetnike Istre, Primorja i gorske Hrvatske u 2011. godini. Gazele je društveno i gospodarski značajan projekt u Hrvatskoj koji već šestu godinu zaredom organizira medijska kuća Business.hr u suradnji sa svojim partnerima.

Najuspješnijom gazelom Istre, Primorja i gorske Hrvatske, proglašena je tvrtka Energy pellets d.o.o. Prvi put otkad Business.hr organizira izbor najbrže rastućih hrvatskih tvrtki, prvo mjesto u ovoj regiji osvojila je tvrtka iz Gorskog kotara. Trgovačko društvo Energy pellets d.o.o. iz Delnica osnovano je 2007. godine s osnovnom djelatnošću proizvodnje peleta kao obnovljivog izvora energije. Pelet je biogorivo proizvedeno od usitnjene i prešane drvne biomase. Od 2008 do 2010. godine prihodi tvrtke Energy pellets narasli su sa 4.5 na 21,5 milijuna kuna, izvoz sa 4,5 na 21,5 milijuna, a broj zaposlenih sa 11 na 30. Drugoplasirani je Goldfren iz Pazina, a na trećem je mjestu Uljanik plovidba d.d.

 

Dobitnici Gazele 2011. za Istru, Primorje i gorsku Hrvatsku su:

1. ENERGY PELLETS d.o.o., DELNICE

2. GOLDFREN, PAZIN

3. ULJANIK PLOVIDBA d.d., PULA

4. MARKET PLAVA LAGUNA, POREČ

5. ŠKAMP d.o.o., PULA

6. DYNOMAX d.o.o., VIŠKOVO

7. ACQUAMARIN d.o.o., RIJEKA

8. BUTAN PLIN d.o.o., NOVIGRAD

9. GRAD d.o.o., PULA

10. OBRT GALVANIZACIJA LOVRIĆ, PULA

 

Previous articlePrekid u isporuci plina za Rijeku i Kostrenu
Next articleOtklonjen kvar: Rijeka i Kostren dobili plin

2 COMMENTS

  1. ČULI SMO DA DOTIČNI RAUL-CVEČIĆ-BOLE OTPUŠTA RADNIKE TJ.ENERGY PELLETES IZ DELNICA.RADNICI RADNICI SU STALNO NA ODREĐENO PRIMLJENI RADE U TAKVOJ PRAŠINI ZA LJUDSKI ORGANIZAM FATALNO,ZNAČI VENTILACIJA JE TOTALNO NEISPRAVNA ,LJUDI NEMOGU KORISTITI SLOBODNE DANE ,NA GODIŠNJI IDU KADA ON ŽELI GAZDA BOŽIĆNICA ZA 2011.GODINU OONULA-KUNA I TO JE NAJUSPJEŠNIJA GAZELA JE SAMO ZA KOGA DRAGO PUČANSTVO ZA NJIH KAPITALISTE RADNICI RADE ZA 3.500 KUNA BEZ TOPLOG OBROKA ZNAČI MINIMALAC ČEMU DA SE ONI VESELE ..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here