Home Mozaik Izgubila je dijamantni prsten vrijedan 6 tisuća eura: evo kako je reagirao...

Izgubila je dijamantni prsten vrijedan 6 tisuća eura: evo kako je reagirao muž

120
0
pexels marta branco 1232931

Priča sa sretnim završetkom zahvaljujući suradnji stanovnika istog kvarta na Facebooku: “To je dokaz da u ljudima još uvijek ima toliko dobrog i poštenog”

Činilo se da je dijamantni prsten zauvijek izgubljen, kružić od 6 tisuća eura. Supruga je nakon odlaska u supermarket shvatila da ga više nema kod sebe. Muž odlučio obratiti kvartovskoj Facebook grupi. Desilo se u Rimu, u četvrti Trieste, na sjevernom dijelu grada. U tim grupama građani svakodnevno razmjenjuju servisne informacije o svojim područjima “nadležnosti”. Grupa broji preko 26 tisuća članova.

Apel na Facebooku zbog izgubljenog prstena: “Ima duboku sentimentalnu vrijednost”

“Dobro jutro, jučer oko 19 sati moja je supruga izgubila prsten od dijamanata Damiani. To se desilo pred marketom Conad. Osim čiste ekonomske vrijednosti, on za nju ima i duboku emocionalnu vrijednost. Ako ga je netko pronašao, neka me kontaktira. Bit ćemo zahvalni i poštenog nalaznika ćemo nagraditi. Hvala”, objavljeno na Facebook grupi.

Slučaj riješen u roku od nekoliko sati: prsten pronađen i vraćen

Nakon objave, par je čekao nekoliko sati. Oko ponoći je stigao odgovor: “Pisala sam ti privatno”, komentar je mještanke Linde. Čovjek koji je tragao za prstenom: “Bilo je lijepo otkriti da još ima poštenih ljudi, od srca zahvaljujem osobi koja je danas mojoj ženi vratila pronađeni prsten. Uvijek ćemo joj biti zahvalni”. Linda: “Bilo mi je zadovoljstvo.” 

Riješen slučaj priče koja je zahvaljujući suradnji građana dobila sretan kraj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here