Home Najnovije Ljerka Krajnović: Ja sam svoje odradila, ne zanima me Šimić

Ljerka Krajnović: Ja sam svoje odradila, ne zanima me Šimić

721
5

– Ja sam svoje odradila i više me Šimić ne zanima – izjavila nam je jučer krunska svjedokinja Ljerka Krajnović. Na pitanje je li povrijeđena, tužna ili bijesna što dr. Ognjen Šimić nije u zatvoru već šeće po Sarajevu kao slobodan građanin odgovara kako pokušava o tome ne razmišljati.

– Moja je zadovoljština što sam jedina od mnogih koji su se suočili s istom situacijom, platiti za operaciju, odlučili to prekinuti. Prijavila sam ga, svjedočila na sudu, a sve ostalo je bilo na pravosuđu – ustvrdila je Krajnović. (Jutarnji.hr; foto: dnevnik)

5 COMMENTS

 1. Zanima me dali ce i Ljerka Krajnovic odgovarati zbog davanja mita. Najme time je uskocila preko reda i nekom drugom bolesniku, mozda kriticnijem od njenog oca, odgodila operaciju.
  Ako pokusate podmititi policajca, bicete sudeni i kaznjeni, a za podmicivanje bilo koga drugoga ne.
  Platila je da joj covijek spasi oca, sto je i ucinio, pa ga onda tuzi. Kakav je to moral i kakav je to nekarakter ? O tome nitko ne govori !?

 2. Ljerka Krajnović bi trebala dobiti neki orden za neustrašivost u borbi protiv korupcije jer da nije bilo nje Šimić bi i danas ucjenjivao na smrt bolesne pacijente.
  O moralu i karakteru osobe koja je napisala ovaj prethodni komentar moglo bi se razglabati nadugo i naširoko.
  Netko tko koristi takvu zamjenu teza i relativizira krivnju Šimića okrivljujući rijetko hrabru osobu u ovoj zemlji zasiguno nema čistu savjest i ili je privatno dobar s osuđenim bivšim liječnikom ili je liječnik-mitoman poput Šimića.

 3. Sve više počinjem vjerovati da je Ljerka Krajnović ODRADILA jednu nemoralnu ulogu posrednika mita da bi uspjela na drugom mjestu uspjela operirati svog oca. Možda je Šimić pao na tom probnom ispitu i naravno shodno mora odgovarati ali kayna koja mu je izrečena pretjerana je čak i ako je riječ o zastrašivanjem presedanom (prejudikatom). Mi živimo i djelujemo u ekstremama, i nikako da se normaliziramo. U tom procesu NORMALIZACIJE pravosuđe bi trebalo igrati ulogu moderatora a glume staromodne učitelje sa šibom.

 4. Istrijan, Šimiću je dokazano 18 (OSAMNAEST) slučajeva primanja mita tako da je besmislena tvoja tvrdnja “Možda je Šimić pao na tom probnom ispitu.” Pa je on na 18 “probnih ispita”. 🙂

 5. Nun nachdem Dr. Popovic verurteilt ist, nähern wir uns der Wahrheit.
  Wie hiess doch eigentlich der Stellvertreter von Prof. Uravc im Juli 2006.
  Ach genau. Es waren ja zwei. Dr. Stalkar und Dr. Simic.
  Drei Fälle mußten gleichzeitig vertuscht werden.
  1. Der Fall Maskain – Chirurgie.
  2. Der Fall Jakupec – Kardiologie, Anästesie
  3. Der Fall Krajnovic – Kardiologie

  See you later aligator.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here