Home Sport Jakirević o svom dolasku Rijeku: Nitko me nije zvao, imam ugovor sa...

Jakirević o svom dolasku Rijeku: Nitko me nije zvao, imam ugovor sa Zrinjskim do 2024!

561
0
Foto: Hercegovina.info

Sergej Jakirović u Rijeci. Vijest je to koja se danas najprije pojavila u hrvatskim medijima, da bi ju večeras prenijeli i brojni u BiH.

Damir Mišković i Rijeka nakon teškog poraza od Dinama od 2:7 uručili su otkaz talijanskom stručnjaku Serseu Cosmiju i sada su u potrazi za novim šefom stručnog stožera. Jakirović se čini kao idealno rješenje. Poznaje HNL, a i zna kako probuditi posrnule momčadi.

Bio je trener Plemića želja na Rujevici još prije dva mjeseca, no do suradnje nije došlo, a kako stvari stoje neće ni sada.

“Nitko me nije zvao. Imam ugovor sa Zrinjskim do 2024. godine i sada mi je najvažnije pobijediti Borac”, rekao je Jakirović večeras za Hercegovina.info, piše I.Ćubela.

Nakon fantastične prošle sezone, Jakirović je bio prva želja u Maksimiru, zatim na Rujevici. Tko zna, možda se i sportski direktor Hajduka Nikoličius ovih dana sjeti svog trenera iz vremena Gorice, pa i navijači u Splitu krenu raspravljati oko svoje “najvažnije teme od 1911. godine”.

Jedno je sigurno. Sergej Jakirović i dalje će s klupe voditi Zrinjski s kojim, kako je i naglasio, ima ugovor do 2024. godine.

Previous articleEvo kolika je Dalićeva plaća: Za neke bogatstvo, za druge sitniš!
Next articleTransfermarkt: Hrvatska je jača nego u Rusiji. Novo finale nikog ne bi trebalo čuditi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here