Home Sport Jamal Sharbini: Nije istina da Anas kocka i pije

Jamal Sharbini: Nije istina da Anas kocka i pije

4432
0
foto:_ andrej turina
foto:_ andrej turina
foto: andrej turina

Anas je najsretniji kod kuće, najbolje partije pružio je u dresu Rijeke, on i Močinić su praktično jedini domaći igrači, no nekima ni to očito nije dovoljno. Dobro poznajem svojeg sina, naravno da i on ima mana, kao i svi, ali ako mu se nešto može predbaciti, ne može mu se predbaciti da ne voli Rijeku, da kocka i da pije, izjavio je Anasov otac Jamal Sharbini za 24sata.
Anas je došao na udar navijača nakon što je odbio putovati u Osijek, prosvjedujući što ga Kek nije uvrstio u početnu postavu. Zbog toga je ostao bez kapetanske trake, platio je i kaznu.
– Ma, Anas je svjestan svoje pogreške, ali zar se zbog jednog krivog koraka zaboravljaju sve dobre stvari?! Da je netko drugi zabio gol za pobjedu nad Dinamom u sudačkoj nadoknadi, koji je Rijeku dignuo na prvo mjesto prvenstvene ljestvice, slavili bi ga godinama. A koliko je takvih golova Anas postigao u dresu Rijeke? Anas je moj sin i ja ću ga uvijek štititi, ali u ovom slučaju sam realan. Nije zaslužio da ga se ovako razapinje, poručuje Jamal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here