Home Mozaik Je li ovo novi, 16 godina mlađi muž Vedrane Rudan?

Je li ovo novi, 16 godina mlađi muž Vedrane Rudan?

617
1

Sredinom lipnja Vedrana Rudan objavila je da se razvela nakon trideset godina braka. Iako su mnogi bili uvjereni da je ovo još jedna dobra šok šala u njezinoj maniri, popularna hrvatska spisateljica zatražila je od medija i sljedbenika na društvenim mrežama “malo privatnosti u ovom osjetljivom razdoblju”, prenosi srpski Story.

Kako je izjavila na svom blogu, odlučila se razvesti od supruga jer je tijekom pandemije i zaključavanja shvatila da su njihovi interesi različiti. Njega zanimaju samo torbe, a on je zauzet preventivnim liječničkim pregledima. Dok ona posjećuje trgovine, on posjećuje privatne klinike.

– Kad sam se jednog dana vratio iz grada sa sedam novih torbi, rekao mi je da bolujem od “torbatitisa”. Odgovorila sam: „Dosta! Muka mi je od tvojih pregleda, umireš od zdravlja, čovječe! Umjesto da se posvetiš meni, dane provodiš u klinikama. Ti jedini u gradu imaš popust u privatnoj klinici. “Preselio se u kuću svojih pokojnih roditelja, a ja sam ostala u našoj – napisala je Vedrana, ali razvod nije bilo jedino iznenađenje koje nam je priredila, jer je istom prigodom najavila i vjenčanje.

Kao i prije, pitali su se neki, što priprema poznata kolumnistica oštrog jezika? Razvod se još nije ohladio, a ona je već rekla “da”. Ne otkriva identitet odabranog, ali je, rekla je, potpuno druga osoba.

– Mlađi je 16 godina i pun života. Zaljubili smo se u trgovini u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala ljubičastu torbu. “To je sjajna torba”, rekao je. Godinama me nitko nije vidio. Bila sam oduševljena. „Tvoje su cipele ludost, kakva slučajnost, iste su boje kao i moja torba.” „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, kako bismo mogli koračati kroz život istim koracima.” Kakva dobra baza. Pa, krenimo kroz život istim koracima. Otišli smo do njega na piće, ostalo je povijest – slikovito je to opisala Vedrana i dodala da će se vjenčanje održati u opatijskom parku.

I održano je, prenose hrvatski mediji, a ona na svojoj web stranici:

– Pop nas je pitao uzimamo li se dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da. Moje djevojke su nas gađale laticama cvijeća i čupale ih u parku. Bacila sam buket. Blijedoplave orhideje prošarane crnim prugama. Platila sam to u zlatu. Uhvatila ga je mlada, tridesetak, gotovo gola Poljakinja, držana za ruku osamdesetogodišnjeg partnera. Nije bio oduševljen. Osjećala sam se poput Churchilla. Pokazala sam turistima “V”. “V” kao Vedrana i “V” kao Victoria.

Otkrila je da je svatko prije imao svoju večer – ona djevojačku, on momačku. Također je odgovorila dežurnim kritičarima:

– Interesni brak je bolji od braka bez interesa. Ja imam novca i želim živjeti, on želi novac. Želja gori u meni i u njemu. Može li biti bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Preostali rock pretvorit ću u rock and roll.

Previous articleStadion na kojem će biti tisuće Hrvata mjesto zaraze opasnim sojem korone
Next articleZemlja ima razarajući “otkucaj srca” svakih 27.5 milijuna godina

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here