Home Vijesti Jebi se, Hrvatska

Jebi se, Hrvatska

172
6

Vedrana Rudan osvrunla se danas na svom blogu na činjenicu da Hrvatska ostala suzdržana na današnjem odlučivanju Ujedinjenih naroda o tome hoće li Palestina dobiti status države prometrača u UN-a. Komentar objavljujemo u cjelosti:

Poručujem Hrvatskoj neka se jebe a pojma nemam tko ili što je “Hrvatska”. Tko je “Hrvatska” koja nije poduprla Palestinu u borbi za status države promatrača u Ujedinjenim nacijama?

Dvije trećine Glavne skupštine UN to je učinilo. Fašistička Amerika je prije glasanja svijetu utjerivala strah u kosti. Njenim saveznicima nije bilo lako reći “ne” najvećoj svjetskoj fašističkoj sili. Ipak su to učinili.

Na Izrael ne treba trošiti riječi. Siroti Židovi koje je Hitler poslao u nebo i na nebo prevrću se u grobovima, oni koji imaju grobove, zgroženi bezdušnošću svojih potomaka. Umlaćeni su i spaljeni još jedanput.

A “Hrvatska”… Jebena Hrvatska koja nisam ja ponaša se prema Palestincima danas onako kako su se ustaše ponašale prema Židovima u prošlom vijeku. Ipak, nije sve baš isto. Nekad smo u NDH imali i partizane. Danas, sudeći po muku koji hara ovom zemljom, ovdje, šćućureni od straha, žive samo ustaše dvadeset i prvog vijeka.

Usrali smo se. Uvalili se do peta u američku i izraelsku guzicu. “Intelektualci” šute. Studenti šute. “Obični građani” šute. Jebote! Da li je moguće da su Amerika i Izrael danas strašniji od Hitlera onda?

Naravno. Imaju atomsku bombu, imaju bespilotne letjelice, pametne otrove, ucjenjuju lovom, ubijaju djecu diljem svijeta, utorkom Obama nakon što pojede jogurt kreće u lov na “teroriste”, osobno ih bira, Država Izrael priprema se za “konačno rješenje” na području Gaze i ne samo Gaze…

A mi “Hrvati”, mi jebeni Hrvati sad već i u svijetu poznati po svojoj “hrvatskoj šutnji” šutimo opet. Hrvatska teve će o tome objaviti kratku vijest, EPH će pozvati jednog od hrvatskih Goldsteina koji su sve što imaju stekli analizirajući zločine ustaša da nam objasne kako su “antisemiti” svi koji Palestince ne drže štakorima.

Ponavljam, pojma nemam što je “Hrvatska” ali ono što je glasalo za ovo sigurno nije moja domovina. Sramim se zemlje u kojoj živim. Odvratno je što naša djeca u školama već od malih nogu moraju učiti što je holokaust, da se ne bi ponovio, a američke sluge koje formalno vladaju ovom zemljom danas glasaju za države kojima je holokaust način ratovanja.

Raduje me da je danas sve jasnije da Židovi nisu država Izrael. U toj zemlji odgovorni, hrabri i dobronamjerni građani s gnušanjem gledaju na politiku svojih vođa.I prosvjeduju.

Previous articleCesarec: Mene Hajduk ne brine
Next article‘Božić na hakli’ & Socijalna samoposluga Rijeka

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here