Biznis

Jeftini letovi iz Rijeke do europskih odredišta!

Jeftini letovi iz Rijeke do europskih odredišta!

Zračna luka Rijeka tijekom sljedećih nekoliko mjeseci nudi fantastične cijene letova prema raznim europskim destinacijama. Trenutno se u prodaji mogu pronaći vrlo povoljne avionske karte “low cost” avioprijevoznika, javlja Radio Rijeka.

Iz Zračne luke Rijeka direktnim letom možete putovati do brojnih europskih odredišta već od 14,99 eura u jednom smjeru, kolika je cijena primjerice leta do Frankfurta kompanijom Condor koja povezuje Rijeku s Frankfurtom svaki četvrtak i nedjelju sve do 21. listopada 2018.

Za jednaku cijenu karte možete i kompanijom Ryanair otići do Stockholma svaki petak i ponedjeljak do 26. listopada 2018., dok 17. svibnja započinju direktni letovi za Hannover, aviokompanijom Eurowings, koja karte za ovaj prekrasan najzeleniji njemački grad prodaje već od 19,99 eura. Navedena linija prometovat će svaki četvrtak sve do 25. listopada.

U srpnju se možete svaki utorak i subotu kompanijom Ryanair zaputiti u belgijsku prijestolnicu Bruxelles za 21,99 eura. Novoosnovanom kompanijom Laudamotion možete u lipnju skoknuti do Berlina za 24,99 eura jer ova linija prometuje u suradnji s Ryanairom svaki četvrtak i subotu do 27. listopada.

Ovogodišnja senzacionalna vijest o dolasku nizozemske low cost aviokompanije Transavia na Zračnu luku Rijeka omogućila je da svaki četvrtak i nedjelju u srpnju posjetite Eindhoven direktnim letom iz Rijeke za 29 eura.

Do Londona možete za samo 34,67 eura od srpnja, i to svaki ponedjeljak i petak s aviokompanijom Ryanair, dok njemačke metropole Dusseldorf, Koln i Stuttgart kompanijom Eurowings u svibnju možete posjetiti za samo 39,99 eura. Za svega nekoliko eura više, odnosno 45,83 eura, u lipnju možete i do Osla kompanijom Norwegian Air Shuttle.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Biznis

More in Biznis

Čačić: Problem nije Uljanik grupa nego Uljanik, 3.maj nema problem!

spMarch 21, 2019

U 2017. godini poduzetnici s područja Urbane aglomeracije Rijeka povećali izvoz 15,3%

spMarch 14, 2019

Treći put odgođen stečaj 3. maja

spMarch 12, 2019

Uljanik pred konačnim slomom, Vlada će pokušati spasiti 3.maj

spMarch 9, 2019

Članica Liste za Rijeku Nelida Pogačić u izvršnom odboru EFA-e

spMarch 8, 2019

Horvat: Stvari su se u Uljaniku prikrivale godinama, netko će morati odgovarati

spMarch 8, 2019

Radnici skupljaju potpise za stečaj 3. maja

spMarch 7, 2019

Mađari zainteresirani za plin s hrvatskog LNG-a

spMarch 7, 2019

Horvat o Uljaniku: Ostvare li se dobre stvari koje pripremamo, neće biti stečaja

spMarch 6, 2019

Portal Rijeka Danas je godinama vodeći news portal Rijeke i Kvarnera s najaktualnijim novostima iz svijeta politike, sporta, zabave, kulture i biznisa. Možete nas pratiti putem web adresa www.rijekadanas.com i www.kvarnerdanas.com kao i putem naše facebook stranice: https://www.facebook.com/rijekadanas

Copyright © 2017 Rijeka danas.