Home Najnovije Jeličić: Mi smo i sa Strinićem i Pivarićem bili drugi na svijetu

Jeličić: Mi smo i sa Strinićem i Pivarićem bili drugi na svijetu

110
0

Gostujući u emisiji HRT-a, Joško Jeličić je nakon utakmice između Walesa i SAD-a komentirao nastup Hrvatske na SP-u u Rusiji prije četiri godine. Hrvatska je na tom turniru osvojila senzacionalno srebro, a Jeličić je podvukao kako je to ostvarila s Pivarićem i Strinićem u ekipi.

“Ja imam povijest s Josipom Pivarićem na koju se ne ponosim. Njega i Strinu maksimalno respektiram kao osobe, sjajni momci i sjajne osobe. Ali on i Strinić, u kontekstu onoga što sam pričao maloprije, dakle što znači momčad… Pa mi smo i s njima dvojicom bili drugi na svijetu. Nemojte me krivo shvatiti, veliki respekt. Veliki respekt prema njima.

Međutim, jedan je prestao igrati nogomet, a drugi je nakon toga prestao igrati ozbiljan nogomet. Momčad je iznad svega. Ne postoji pozicija, individualno nešto ili problem unutar svlačionice koji se prelijeva na travnjak koji se ne može ispraviti kroz homogenost grupe. Ponavljam, ja njima skidam kapu, ali to je notorna činjenica.”

Jeličić je prije šest godina Pivarića nazvao “Plivarić”, nakon što ga je Mariano, desni bočni Seville, predriblao na utakmici Lige prvaka između Dinama i Seville. Jeličić je dodao da Pivarić “može biti sretan što mu nisu otišli križni ligamenti” s obzirom na to koliko ga je puta suparnik poslao u prazno.

Pivarić je na umjeren način odgovorio Jeličiću: “Kritičari imaju pravo na svoje mišljenje kao što imaju pravo iznositi ga kako žele. Ako gospodin Jeličić smatra svoje komentare dobrima i primjerenima, ja na njih ne želim utjecati. On ima pravo na svoje, ja na svoje, a netko treći na svoje mišljenje. Ne želim ulaziti u polemike ni razgovarati o načinu na koji on o meni razgovara u medijima.”

Previous articleMaja i Bilal oborili rekord u Zadruzi: Skinuli se, bacili u žestoku akciju, tresli zidove vrućim se*om! Jedva je dolazila do daha
Next articleČovjek je putovao 2500 km kako bi iznenadio svoju djevojku u kostimu medvjeda, a ugledao ju u rukama drugog čovjeka (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here