Home Najnovije Jeličić otkrio pretužne detalje posljednjeg razgovora s Ćirom: ‘Briznuo je u plač...

Jeličić otkrio pretužne detalje posljednjeg razgovora s Ćirom: ‘Briznuo je u plač i to mi rekao. Emocije se me prebacile’

114
0

U Zagrebu je u 88. godini života nakon duge i teške bolesti preminuo bivši hrvatski nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević. Blažević je preminuo nakon što se duže vrijeme borio sa zloćudnom bolešću, koja je, nažalost, metastazirala.

Prvi put dijagnosticiran mu je karcinom prostate 2011. godine, no Blažević se othrvao opakoj bolesti. Godinu dana nakon toga operiran je i zbog melanoma u početnoj fazi. U rujnu 2019. teška se bolest još jednom vratila, a nažalost ovoga puta Ćiro nije izašao kao pobjednik.

Od velikog Ćire opraštaju se svi, od političara do nogometaša, od Hrvatske sve do Velike Britanije…

Sada se od Ćire oprostio i Joško Jeličić, bivši nogometaš, a danas stručni sukomentator. Prisjetio se posljednjeg susreta s legendarnim Ćirom pa se putem Instagrama emotivno oprostio od ‘trenera svih trenera’.

“Naš posljednji razgovor, par dana nakon Qatara. “Sine, hvala ti na emociji, ljubavi i podršci našim igračima.” Odgovorim, hvala Vam, kako se osjećate? Ćiro brizne u plač i kaže: “Uvijek sam te volio i nikad povisio glas na tebe, ali odlazim, sine.” Emocije me prebace, i kroz suze izustim, nikada Vi nećete otići, Vaša ostavština je vječna. Počivajte u miru, karizmo nedostižna”, napisao je Jeličić.

Zbilja emotivna objava, ali kako i ne bi bila. Ćiro je čovjek kakav se ne ponavlja, na nogometnim terenima, ali van njih.

Previous articleVelika rivalka Janice Kostelić preminula u 38. godini života nakon teške bolesti
Next articleInstagram i Facebook nisu radili tisućama korisnika, je li kod vas sve ok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here