Home Najnovije Jesu li svjetski prvaci u vaterpolu zaslužili veći doček?

Jesu li svjetski prvaci u vaterpolu zaslužili veći doček?

195
0

Hrvatska se ponovno može ponositi svojom vaterpolskom reprezentacijom, koja je treći put u povijesti osvojila naslov svjetskog prvaka. Nakon nezaboravnih finalnih borbi i pobjede nad Italijom, naši su vaterpolisti stigli kući, a danas je organiziran doček u VIP salonu zagrebačkog aerodroma.

Sletjeli su u 13:16, a dočekalo ih je stotinjak vjernih navijača, slavljenička torta i čašica pjenušca. No, jesu li naši junaci zaslužili veći doček?

Ivica Tucak, izbornik reprezentacije, osvrnuo se na pitanje novinara te je rekao: “To nisu pitanja za mene, meni je drago da ste došli vi koji to volite. Mogao bih puno toga reći, ali neću. To je refleksija svega, zašto sada pričati o tome… Imate neke ljude koji su bili oslobođeni tjelesnog, a obnašaju funkcije…”

Unatoč tomu, treba istaknuti da su naši vaterpolisti svojim izvanrednim nastupima pokazali vrhunsku igru i sportski duh. Njihova pobjeda zaslužuje priznanje i veliki doček koji bi pokazao koliko cijenimo njihov trud i predanost.

Nadamo se da će ova povijesna pobjeda potaknuti veće poštovanje prema našim sportašima te da će budući dočeci biti primjereni njihovim iznimnim postignućima. Jer svjetski prvaci zaslužuju ništa manje od spektakularnog dočeka koji bi odražavao veličinu njihovog uspjeha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here