Home Vijesti Jovanović: Neka građani presude na izborima

Jovanović: Neka građani presude na izborima

1129
3

Jovanović tvrdi kako se svaki dan, u svakom pogledu dobiva sve više dokaza koji potvrđuju ono što je on nerijetko govorio. ‘HDZ je u političkom smislu kriminalna organizacija koja je osmislila, provela i organizirala reketarenje državnih tvrtku, te tim novcem financirala crne fondove i uzimala novac za osobne i stranačke svrhe’, rekao je.

Upitao je premijerku Kosor, njezine zamjenike, Darka Milinovića i Ivana Jarnjaka jesu li pocrvenili sada zbog crnih fondova u HDZ-u. Jovanović kaže kako se radi o ljudima koje ne treba više pozivati da odstupe zbog morala jer ga oni nemaju. ‘Da su moralni, davno bi odstupili. Neka izbori budu sud na kojem će građani presuditi’, dodao je.

Naglasio je kako bi stvari bile drugačije da se reagiralo prije, na primjer onda kada je SDP ukazivao da imovina Ive Sanadera nije kompatibilna njegovoj zaradi. ‘Da se tada reagiralo, izbjegli bi korupcijsku hobotnicu HDZ-a koja je ovoliko naštetila proračunu, zbog koje su plaće i mirovine manje i zbog koje je izgubljeno mnogo radih mjesta’, zaključio je. (dnevnik.hr)

3 COMMENTS

  1. pogledaj svoju kuću na šta ti liči (Rijeka) pa tek onda govori o drugima (Hrvatskoj). Imaš upropašten grad u kome si rođen i u kome živiš, i može tebe obersnela i kamnrilu oko vas bit sramota.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here