Home Vijesti Jučer u Hrvatskoj interveniralo 8.652 vatrogasaca, jedan je ozlijeđen na Rabu

Jučer u Hrvatskoj interveniralo 8.652 vatrogasaca, jedan je ozlijeđen na Rabu

137
0

Iza vatrogasaca još je jedan dan obilježen velikim brojem intervencija. Prema podacima Državnog vatrogasnog operativnog centra do sada je zabilježena 2.961 vatrogasna intervencija u kojoj je sudjelovalo 8.652 vatrogasca sa 3.164 vozila.

Najviše intervencija je zabilježeno na području Zagrebačke i Požeško-slavonske županije te Grada Zagreba. Na području čak 14 županija saniraju se posljedice velikog olujnog nevremena, a vatrogasci uklanjaju stabla s prometnica i objekata, pomažu u sanaciji krovišta i dimnjaka te ispumpavaju vodu iz objekata.

Glavni vatrogasni zapovjednik donio je zapovijed o provedbi izvanredne dislokacije vatrogasnih snaga iz Osječko-baranjske županije te je DVD Belišće upućen na pogođeno područje Pleternice s dva vatrogasca i autoljestvom.

Izvanredna vatrogasna dislokacija iz Osječko-baranjske županije, a uključuje JVP-ove Grada Osijeka i Beli Manastir te DVD Đakovo i VZ Baranja, upućena je i u Vukovarsko-srijemsku županiju na područje Županje i Iloka s ukupno 34 vatrogasca i 8 vatrogasnih vozila.

Previous articleTrener je rekao Ronaldu da izađe iz igre. Pogledajte što mu je Portugalac rekao
Next articleViralna snimka s plaže u Makarskoj: Ona je htjela romantični trenutak, a on…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here