Home Najnovije Jurčević: Osuđen sam zbog Europske unije

Jurčević: Osuđen sam zbog Europske unije

821
3

‘Manje je trebalo česticama iz Japana da stignu u Europu nego novinarskim prodanim dušama da prokomentiraju moju presudu’, napisao je kastavski župnik Franjo Jurčević na svome blogu komentirajući zakašnjelo zanimanje javnosti za presudu kojom je kažnjen zbog govora mržnje i poticanja na nasilje.

Župnik Jurčević je na blogu napomenuo da je tekst ‘Beogradski poučak’ (zbog kojeg je optužen) pisao dan nakon što se nasilje u Beogradu dogodilo pa prema tome nije mogao za to ni odgovarati.

‘Tko je snosio posljedice nakon toga? Je li tko isprebijan? Je li tko ubijen? Je li tko zatvoren? Je li tko maltretiran? Nije nitko. Sud kad osuđuje treba osuditi zbog materijalnih dokaza, a gdje tu ima materijalnih dokaza?’, pita se župnik za tportal zamoljen da prokomentira presudu.

‘Ja sam osuđen zbog onoga što tamo uopće nije navedeno, zbog Europske unije i guranja u Europsku uniju’, objasnio je župnik u kratkom telefonskom razgovoru ne želeći više s novinarima razgovarati.

3 COMMENTS

  1. Nije mi jasno zašto je župnik osuđen zbog svoga mišljenja s jedne strane, a s druge strane Mamić za istu stvar biva oslobođen. Čudno je to naše pravosuđe.

  2. Zašto ovo činite ČOVJEKU i SVEĆENIKU??? Dok kriminalci šetaju LIJEPOM NAŠOM, uništavaju je, podkradaju, pljačkaju, prodaju… VI sudite…ZATVARATE i OSUĐUJETE sve ŠTO JE NAMA SVETO od HRVATSKIH GENERALA DO SVEĆENIKA….ovo nije put do EU…ovo je put DO PAKLA u kome nemamo nikakvog izbora…sutra će netko drugi biti strpan u zatvor jer misli drugačije od ostalih…ovaj čovjek-SVEĆENIK…pomagao je sirotinji, mnoge nahranio…zbrinuo, mislio na nedužan narod i za njeg se molio…DJELIM MIŠLJENJE sa ŽUPNIKOM Franjom Jurčevićem i rado bi da i mene PRITVORITE!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here