Home Sport Kadeti Rijeke pobijedili Dinamo i osvojili Kup Hrvatske!

Kadeti Rijeke pobijedili Dinamo i osvojili Kup Hrvatske!

184
0

Kadeti Rijeke pobjednici su Kupa Hrvatske! U sjajnoj predstavi na stadionu u Dugopolju bijeli su pod vodstvom Hrvoja Stilinovića svladali Dinamo 4:1 i na najbolji mogući način stigli do vrijednog trofeja.

Nogometaši Rijeke protiv Dinama odigrali su sjajnu utakmicu i zasluženo stigli do slavlja.

U 78. minuti Srdoč je pobjegao obrani, ali njegov udarac odlično je obranio vratar Dinama. Odbijanac je stigao do Korača, ali i njegov udarac je zaustavljen.

Knežević je pokupio odbijanac i eurogolom donio vodstvo 3:1!

U 83. kontra Srdoč pobjegao i sjajno i nesebično poslužio Korača – 4:1.

Bio je to trenutak koji je otklonio i najmanju sumnju u to gdje će otići trofej. Rijeka je do kraja imala još nekoliko prilika za gol.

Nakon početnog odmjeravanja snaga, Dinamo je priv prijetio, ali udarac Tonona u 10. minuti nije predstavljao opasnost za gol Rijeke.

Rijeka je prvi put prijetila u 16. minuti, Šćira se nakon duge lopte odlično zagradio i okrenuo, ali njegov snažan udarac ukrotio je vratar Dinama.

Bijeli su u prvom dijelu stvorili više prilika i bili bolja momčad, ali nažalost bez gola.

U 18. minuti Momčilovski je bio blizu nakon skoka, a tri minute kasnije Knežević je izbacio Momčilovskog koji se sjajno riješio pratnje, ali oštar ubačaj očistila je obrana Dinama.

Rijeka je nastavila s dobrom igrom, u 29. minuti Mikulica je sjajno izbacio Momčilovskog koji je izbio pred gol Dinama s lijeve strane, ali udarac nije bio precizan.

Nova prilika stigla je u 35. minuti, Momčilovski je još jednom bio neuhvatljiv za obranu Dinama, ali novi udarac ponovo je ukrotio vratar Dinama.

Kako je odmicalo prvo poluvrijeme Dinamo je polako hvatao konce u igri. Prvo je u 42. minuti Čaić pobjegao obrani Rijeke, ali udarac je otišao pored gola.

U 44. minuti novi ubačaj s lijeve strane, Čaić je ponovo bio najbrži, ali udarac je otišao preko grede.

I onda je u drugoj minuti nadoknade Rijeka još jednom stigla blizu vodstva. Momčilovski je odigrao za Miloša koji se sjurio u kazneni prostor, okrenuo čuvara, ali njegov udarac završio je u bloku.

Dinamo je u drugi dio ušao puno bolje, nakon početnog pritiska i jedne odlične obrane Bodetića, modri su poveli.

U jeku pritiska Vrbančić (48′) je odlično prošao i njegov udarac bio je neobranjiv.

U 54. minuti, nakon ubačaja, Čaić je ostao sam na desnoj strani, ali njegov udarac iz blizine zaustavila je vratnica!

I onda u 56. minuti novi bijeg Momčilovskog i nova sjajna prilika za Rijeku, ali situacija jedan na jedan završila je udarcem koji je otišao pored gola.

Gosti su uzvratili u 58. minuti, udarac Geca nije bio precizan,a u 63. minuti Majić pogodio gredu.

I onda je Rijeka nakon niza dobrih prilika, dočekala i jedan dar obrane Dinama (63′) koja je izgubila loptu u vlastitom kaznenom prostoru.

Srdoč je primio loptu i sjajno pucao iz okreta – 1:1.

Modri se nisu ni snašli, a Rijeka je povela! Nova pogreška zadnje linije Dinama, omogućila je novi bijeg Srdoču koji se sjurio prema golu i poentirao – 2:1!

U 73. minuti Žlibanović je pronašao Momčilovskog čiji je udarac otišao pored gola.

Previous articleArmada večeras isplovljava za Split!
Next articleVIDEO: Nedosuđeni penal kojeg Riječani ne zaboravljaju ni nakon 25 godina!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here