Home Najnovije Kako je Ćiro zbog sendviča najurio hrvatskog reprezentativca: ‘Sve sam mu oprostio,...

Kako je Ćiro zbog sendviča najurio hrvatskog reprezentativca: ‘Sve sam mu oprostio, inače ne bih mogao živjeti‘

93
0

Ivica Mornar, glavni lik iz “afere sendvič”, danas oplakuje Ćiru Blaževića,prenose Sportske novosti.

– Odavno, za života sam mu oprostio sve što je bilo. Zvao sam ga na i “4 kafića” prije puno godina, poslao sam mu nedavno i poruku podrške kada sam saznao da je obolio. Silno sam se ražalostio kada sam čuo da je bolestan. Sve sam oprostio, jer ne bi u životu mogao ići dalje da nisam. Iako moram priznati, u tom trenutku mi je bilo strašno žao. Bio sam ljut i teško sam prihvatio odluku – ispričao nam je popularni Moka.

Tog kasnog proljeća 1996. pred odlazak reprezentacije Hrvatske na EP u Englesku, 22-godišnji Mornar poželio je usred noći pojesti sendvič. I ništa ne bi bilo sporno da se nije spustio u hotelski bar gdje su ga primjetili pomoćni trener Branko Ivanković i njegovo društvo. Slijedila je prijava Ćiri i napuštanje priprema.

– Uspio otići na EP osam godina kasnije u Portugalu, ali uvijek sam razmišljao o tome kako bi se moja karijera odvijala da sam bio sa reprezentacijom u Engleskoj. Najviše mi je žao SP u Francuskoj, kao što mi je danas žao Ćire. Znam da je pozadina mog slučaja bila puno dublja, ali to je sve zaboravljeno. Za mene ostaje veliki trener, čovjek koji je dao pečat hrvatskom nogometu.

Previous articleŽena živjela s 800 štakora: Mislila je da ima sve pod kontrolom, no bila je u krivu
Next articleVitasović nasmijao objavom: ‘Večeras je koncert… Ja ne gren’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here