Home Sport Kakva bomba iz SAD-a! Tyson Fury dobio ponudu koju je nemoguće odbiti....

Kakva bomba iz SAD-a! Tyson Fury dobio ponudu koju je nemoguće odbiti. Hoće li u ovom meču pobijediti ili izgubiti ne odlučuje on!

666
0

Britanac je trilogiju protiv Amerikanca okončao na najbolji mogući način, nokautom u 11. rundi odličnog meča koji je oduševio sve poklonike boksa. Nakon obrane titule čak se spominjalo da bi Fury mogao u mirovinu, iako njegov ugovor uključuje još jednu borbu, ali jedno je sigurno, kada okači boksačke rukavice, ima priliku započeti jednu drugu karijeru i to u Hollywoodu, prenosi tportal.

Los Angeles je zbog boksačkih uspjeha postao omiljena destinacija za ‘Gipsy Kinga’, a tako će izgleda i ostati. Naime, Fury je od glumca i redatelja Sylvestera Stallonea dobio pohvale i ponudu…

‘Super čestitke Tysonu Furyju na nevjerojatnoj predstavi prvenstveno snage i hrabrosti! Boljem tipu se to nije moglo dogoditi. Mislim da bi imao fantastičnu karijeru u filmovima. Dakle, sljedeći su ‘Plaćenici (The Expendables)? Dogovor je završen’, poručio je Stallone koji je na filmskom platnu objedinio uloge Rockyja, Ramba te vođe plaćenika Barneyja Rossa.

Inače, četvrti dio The Expendables planiran je za izlazak sljedeće godine. Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren i Megan Fox su među onima koji su opet u filmu, a Fury je dobio ponudu za peticu, no nije poznato je li mu namijenjena uloga pozitivca ili negativca.

Bit će za Britanca milijuna i nakon završetka boksačke karijere, ali hoće li u filmskoj ‘borbi’ pobijediti ili izgubiti ne odlučuje on…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here