Home Sport Kanadski izbornik: Hrvati su ubojice u tranziciji – Dalić: Nije me...

Kanadski izbornik: Hrvati su ubojice u tranziciji – Dalić: Nije me pozdravio, mora još učiti!

3222
0

Reprezentacija Hrvatske upisala je prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu rezultatom 4:1 protiv Kanade u drugom kolu skupine F, čime je skočila na prvo mjesto. Dva gola dao je Andrej Kramarić, a po jedan Marko Livaja i Lovro Majer, dok je Ivan Perišić upisao dvije asistencije.

Uoči same utakmice bilo je kontroverzi, naročito zbog toga što je Englez na klupi Kanade John Herdman nakon poraza od Belgije u prvom kolu svoje igrače motivirao tako što im je rekao da će s*ebati Hrvatsku, a zatim je to još ponovio pred kamerama.

Herdman je dao izjavu za medije: “Stvarno smo sjajno krenuli, razveselili smo navijače. Drugi gol Hrvatske je po mom mišljenju preokrenuo utakmicu jer smo morali loviti rezultat, a Hrvati su ubojice u tranziciji, onda je teško izvući se. Ako im daš samo malo prostora, iskoristit će ga. Imali smo šansi, ponosan sam kako smo se držali.”

Dvostruki strijelac Andrej Kramarić je nakon utakmice zahvalio Herdmanu na njegovoj prijašnjoj izjavi i napomenuo da je to bila sjajna motivacija, nakon čega su novinari Herdmana pitali misli li sada da je ipak pretjerao. Herdman je dao kratak odgovor: “Ne, ne mislim.”

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon pobjede je stao pred novinare, kojima je otkrio da mu Herdman nije čestitao nakon utakmice: “Ja kada izgubim, pozdravim suparnika i čestitam mu. Kanadski izbornik nije me sačekao, odmah je otišao. Gospodin je očito ljut, kvalitetan je trener, ali očito treba neke stvari još naučiti.”

Previous articleSrpski mediji traže kaznu za Hrvatsku zbog transparenta posvećenog Oluji kojim su navijači provocirali Borjana!
Next articleBorjan o provokacijama: To su primitivci, slušao sam kako vrijeđaju!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here