Home Sport Kantrida iznenadila Bilića i Vatrene!

Kantrida iznenadila Bilića i Vatrene!

1303
0

Na travnjaku Kantride, koji je ušminkan za prvu kvalifikacijsku utakmicu kojoj je Rijeka domaćin, već tradicionalno je odigran dvoboj “stari” – “mladi”. Petstotinjak gledatelja na tribinama pozorno je pratilo svaki potez Bilićevih izabranika, Grčka je nekako bila u arhivi. Bilo je to sasvim drugačije ozračje od onog koje je posljednjih dana bilo u reprezentaciji. Pljeskom su hrvatski reprezentativci dočekani prije treninga na Kantridi, posljednjeg uoči dvoboja s Letonijom. I sami su se iznenadili takvim dočekom, osmijeh se vratio na lica reprezentativaca.

I posljednji trening nam je potvrdio da Bilić na travnjak smjera poslati najofenzivniju momčad koju ima, opsada gola Letonije počet će od prve minuta.

Dakle, igrat će Pletikosa – Ćorluka, Lovren, Šimunić, Strinić – Srna, Rakitić, Modrić, Kranjčar – Mandžukić, Eduardo, a svoju prigodu čekat će napadači Jelavić, koji je uspješno odradio trening i Klasnić.

Inače, “stari” (Pletikosa, Šimunić, Srna, Modrić, Eduardo, Kranjčar, Scihildenfeld, Klasnić, Dujmović, Vukojević, Jelavić) su poraženi od “mladih” (Subašić, Vida, Jajalo, Lovren, Mandžukić, Rakitić, Vrsaljko, Ćorluka, Badelj, Perišić, Strinić) s 2:1. Igralo se dva puta sedam minuta, a strijelci su bili Jajalo, Badelj i Kranjčar. (net.hr)

Previous articleObrtnik iz Viškova utajio 400 tisuća kuna poreza
Next articleŠkotska postaje neovisna za 4 godine?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here