Home Sport Kaos u Lakersima: Igrači se naguravali na klupi, jedan prijetio navijaču! (VIDEO)

Kaos u Lakersima: Igrači se naguravali na klupi, jedan prijetio navijaču! (VIDEO)

221
0

LA Lakersi izgubili su i drugu utakmicu nove NBA sezone, a u momčadi mahom ostarjelih zvijezda već se počela osjećati nervoza.

Phoenix Sunsi već su na poluvremenu vodili 15 razlike u Staples Centru, u trećoj četvrtini imali su ogromnih +32, a završilo je 115:105.

Dvije zvijezde Lakersa međusobno su se sukobile, a jedna je prijetila navijaču, koji je zbog reakcije izbačen iz dvorane.

Izgledalo je kao da će se Anthony Davis i Dwight Howard, potući pred 20.000 ljudi u dvorani i milijunima pred ekranima kad su se tri minute prije poluvremena počeli naguravati na klupi i unositi jedan drugom u lice.

Nakon utakmice Davis je samo kratko prokomentirao da je sukob gotov i da je nastao zbog lošeg preuzimanja u pick-and-rollu.

“Sve smo završili na licu mjesta. Odrasli smo ljudi, to se događa”, dodao je Howard.

“Kad te ovako razbijaju, ponekad se razgovori zahuktaju. Draže mi je da imam igrače kojima je stalo, nego kojima nije”, pokušao je ublažiti situaciju trener Frank Vogel.

Ali to nije bio jedini incident Lakersa na utakmici. U drugoj je sudjelovao Rajon Rondo, koji je navijaču u prvom redu u lice uperio prste kao da drži pištolj. Kad mu je iznervirani navijač odmaknuo ispruženu ruku, izbacili su ga iz dvorane.

Nije jasno što je prethodilo incidentu, je li navijač Sunsa provocirao igrača Lakersa, ali na kraju je izbačen zbog prirodne reakcije na Rondovu gestu, koja bi se u eri političke i inih korektnosti drugdje mogla okarakterizirati kao prijetnja smrću.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here