Home Vijesti Karamarko u Rijeci: HDZ je protiv fašista, nacista i komunista! (VIDEO)

Karamarko u Rijeci: HDZ je protiv fašista, nacista i komunista! (VIDEO)

3291
0

karamarkoSinoć je obilježena 25. obljetnica osnutka Hrvatske demokratske zajednice u Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji.U prepunom Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, uz članove stranke, goste te predsjednika županijskog i gradskog odbora HDZ-a Olega Butkovića i Lucijana Vukelića, svečanosti je nazočio i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

Nakon što je čestitao visoku obljetnicu riječkom i županijskom HDZ-u, prisjetio se prvog predsjednika Franje Tuđmana, Domovinskog rata i branitelja te naglasio da je HDZ najveća, najjača i najznačajnija stranka u hrvatskoj povijesti.

“Sjećate se da smo svojevremeno prozvani strankom opasnih namjera zato što smo htjeli svoju državu. HDZ ima 220 tisuća svojih članova, i kao što smo antifašisti i antinacisti, isto tako, dragi prijatelji, mi smo i antikomunisti”, rekao je Karamarko. Najavio je “drugi Domovinski rat za svako radno mjesto, za svako neobrađeno polje u Hrvatskoj, za svakog mladića i djevojku koji u ovom trenutku razmišljaju da napuste Hrvatsku”.

Oleg Butković zahvalio se utemeljiteljima HDZ-a na našem području, pozdravio branitelje u Savskoj 66 u Zagrebu i naglasio kako su Kukuriku koaliciji bila “puna usta” Programa 21, a sve se svelo na odustajanje od obećanih velikih infrastrukturnih projekata. Dodao je kako su najveći infrastrukturni projekti u PGŽ ostvareni u vrijeme vladavine HDZ-a i rekao da se “rasplinjava mit o crvenoj županiji”.

“Rijeka stagnira”, upozorio je Lucijan Vukelić i to potkrijepio podacima kako je gradski proračun s milijardu kuna došao na nešto više od 600 milijuna kuna. “To je slika načina na koji se vodi treći grad u Hrvatskoj i preslika načina na koji SDP vodi državu. Naša Rijeka zaslužuje bolju i sposobniju vlast, zaključio je Vukelić.(radio rijeka)

Previous articleFOTO: Jutarnji sudar na Delti
Next articleObersnel: Grad nije odgovoran za stanje u SK Lokomotiva

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here