Home Vijesti Karamarko u Rijeci: Pobijedit ćemo na izborima za EU

Karamarko u Rijeci: Pobijedit ćemo na izborima za EU

1964
0
foto: facebook

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko uvjeren je u pobjedu svoje stranke već na svibanjskim izborima za Europski parlament, a nakon toga zatražit će da se parlamentarni izbori održe kada i predsjednički. Rekao je to u Rijeci na obilježavanju 24. obljetnice osnutka HDZ-a u Primorsko-goranskoj županiji.

Nakon pobjede Hrvatske demokratske zajednice na izborima za Europski parlament u koju je uvjeren, Tomislav Karamarko će zatražiti da se izbori za hrvatski sabor održe kada i predsjednički, ponavljajući da je sadašnja vlast nesposobna. Pred okupljenim mnoštvom u riječkom HNK-u Ivana pl. Zajca, na svečanosti povodom 24. rođendana riječkog HDZ-a, Karamarko je rekao kako je zajedništvo i domoljublje osnova stranke i članovima je poručio da neće tolerirati nikakve frakcije u njoj.

Smatra da je HDZ sve jači, dok Hrvatska sada ima ošamućenog protivnika koji ne zna što radi, aktualnu vlast nazvao je nesposobnom, a premijera Zorana Milanovića ošamućenom osobom. Došlo vrijeme da HDZ preuzme vlast, rekao je Karamarko, pozivajući članstvo na optimizam. Poručuje i da se ne obaziru na one koji ih nazivaju lopovskom organizacijom te da se ne želi ispričati zbog kriminala koji su počinili pojedinci iz stranke.

HDZ je stvorio i obranio ovu državu, ušli smo u NATO, Europsku uniju, dok su drugi gunjđali, a zbog naših padova narod nas je na izborima dva puta kaznio, rekao je Tomislav Karamarko stranačkim kolegama. U ime HDZ-a Rijeke i Primorsko-goranske županije članstvu su se obratili Lucijan Vukelić i Oleg Butković. (radio rijeka)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here